Facilitati

  • Camera bagaje
  • Golf
  • Gradina
  • Parcare
  • Piscina
  • Sali conferinta
  • Tenis
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

Cazare in Double Room Orangerie , mic dejun inclus

Oferta nu include

• Transport
• Transferuri
• Asigurare medicala
• Excursii optionale si intrari la obiective turistice;

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Conditii oferta

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).

Cazare

Amplasat într-o grădină amenajată, din inima regiunii Dordogne, l'Orangerie du Château des Reynats are piscină în aer liber, teren de tenis și acces Wi-Fi gratuit. Proprietatea oferă parcare gratuită.

Camerele sunt decorate cu marmură albă, gresie în nuanțe pastelate și lemn de culoare închisă. Fiecare cameră cu baie privată este dotată cu TV LCD cu canale prin satelit, telefon și acces Wi-Fi gratuit.

Micul dejun este servit în fiecare dimineață la Chateau Des Reynats, un castel din secolul al XIX-lea, aflat la doar 20 de metri. De asemenea, în aceeași locație oaspeții au la dispoziție bistro La Verrière și un restaurant premiat cu stele Michelin, L'Osion. Când vremea permite, specialitățile regionale pot fi savurate și pe terasă.

Descriere

Romantice, diafane, splendide si impunatoare - sunt calitatile si trasaturile care transforma cateva dintre castelele medievale ale Europei in adevarate nestemate turistice pentru vizitatori. Daca vrei sa faci o incursiune in timp si sa simti pe pielea ta ce inseamna o viata de basm, nu ezita sa vizitezi, in calatoriile tale prin Europa, cele mai frumoase castele de pe continent!

Un sejur într-un castel vechi de sute de ani nu este un vis de neatins. Ce ar fi să renunţaţi la cazarea într-un hotel tradiţional şi să descoperiţi farmecul aparte al castelelor şi conacelor din Europa? Puteţi să vă întoarceţi în timp şi să vă simţiţi ca o prinţesă sau ca un boier de vază, dar totodată să aveţi parte de confortul secolului 21 la preţuri accesibile.

Tot mai multi turisti au început să se orienteze şi spre altfel de sejururi. De pildă, cazările la castele din Europa sunt căutate deopotrivă de tineri, dar şi de seniori care vor să se relaxeze departe de agitaţia marilor oraşe şi vor să descopere farmecul unor zone mai puţin promovate.

Camere tapetate, cu mobilă în stilul secolelor trecute, cu ferestre mari şi draperii înflorate, grădini imense, frumos aranjate, unde pe vremuri treceau caleşti cu marchizi, contese, lorzi şi baronese. Nu este o scenă din film. Sunt vechile castele care în zilele noastre au îmbrăcat haine de hotel pentru a-şi primi oaspeţii. Franţa, Scoţia, Irlanda, Germania sau Italia sunt doar câteva dintre ţările unde proprietarii au hotărât să transforme castelele în unităţi de cazare.

Numar catalog: BOD20110 FH

Pret

74.00 EUR / persoana /noapte / Double Room Orangerie / Mic dejun
Cere oferta Cere oferta