Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • Trasport cu avionul pe ruta Bucuresti - Delhi - Bucuresti
  • Cazare 7 nopti in hoteluri de 3 si 4* cu Demipensiune
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului
  • Taxe de aeroport
  • Cazare 7 nopti in hoteluri de 3 si 4* cu Demipensiune

Oferta nu include

  • Asigurare medicala si asigurare storno
  • Intrari la obiectivele turistice: 75 euro/ persoana (se achita in destinatie)
  • Bacsisuri pentru ghidul si soferul local: 5 Euro/ persoana/ zi (se achita in destinatie)
  • Taxe de viza si procesare acte - 65 Euro / persoana

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 03 Mai 2024 - 11 Mai 2024.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Grup minim pentru organizarea circuitului: 30 persoane.

Acte necesare pentru obținerea vizei:
• Pașaport valabil minim 6 luni de la data intrării în India, cu cel puțin 2 pagini libere (nu se acceptă pașaport temporar)
• Formular de viză completat
• O fotografie frontală color pe fundal alb, în format digital JPEG, cu dimensiunea de min. 10Kb si max. 1 Mb, fotografia trebuie să fie pătrată, lungimea egală cu lățimea
• Copie scanată color a primei pagini din pașaport, unde sunt menționate toate datele de indentificare ale aplicantului, în format PDF, cu dimensiunea minimă de 10 Kb și maxim 300 Kb
• Termen limită de transmitere a actelor pentru viză India: circa 4 săptămâni înainte de data plecării. Durata de procesare a vizelor este de aproximativ 72h dacă nu se consideră necesare acte suplimentare.

Cazare

Cazare 7 nopti in hoteluri de 3 si 4* cu Demipensiune

Descriere

Cu peisaje ce variază de la cel mai înalt munte al lumii la coaste tropicale, India dispune de o infinită diversitate de oameni şi locuri de explorat. Imaginile şi sunetele acestei ţări enorme au un efect fermecător şi stăruiesc îndelungat în memorie. În ciuda progresului adus cu sine de globalizarea din secolul XXI, de creşterea prosperităţii, industriile high-tech şi înmulţirea numărului de maşini, India păstrează în mare diferenţele sale hipnotice, un fel de calitate a vieţii parcă cusută şi făcută de mână în casă, ce o diferenţiază de orice alt loc.

Cod catalog: KRPT

Itinerariu

Ziua 1. Bucureşti - Delhi
Check-in şi îmbarcare pe aeroportul Henri Coanda – Otopeni pentru check-in şi îmbarcare. Sosire în Delhi după miezul nopţii. Transfer la hotel pentru cazare în zona Delhi.

Ziua 2. Delhi - Mandawa
Mic dejun. Plecare spre Mandawa. Explorarea oraşului tradiţional, cunoscut pentru fortareaţa sa, dar şi pentru minunatele case “haveli” renumite pentru frescele înfatisand zei, zeiţe, animale, dar şi diverse scene din timpul colonizării britanice. Cină şi cazare la hotel în zona Mandawa.

Ziua 3. Mandawa – Jaipur
Mic dejun. Dimineaţa, plecare spre Jaipur. După-amiază, vizitarea bazarului din oraşul Jaipur cu ricşa. Cină şi cazare la hotel în Jaipur.

Ziua 4. Jaipur
Mic dejun. Se viziteaza Fortareaţa Amber, o atracţie turistică situată la aproximativ 11 km de oraş, la poalele muntelui şi Palatul Vanturilor - Hava Mahal– un complex covârşitor cu palate sofisticate, grădini şi curţi, artă decorativă şi uşi sculptate. Cină şi cazare la hotel in Jaipur.

Ziua 5. Jaipur - Fatehpur Sikri - Agra
Mic dejun. Dimineaţa, plecare spre Agra, cu un popas în Fatehpur Sikri pentru a vizita oraşul abandonat construit, din gresie roşie, de catre Marele Mughal Împaratul Akbar, drept capitală şi palat în secolul al XVI-lea. Cină şi cazare la hotel în Agra.

Ziua 6. Agra
Mic dejun. Dimineaţa vizită la Taj Mahal – un monument închinat iubirii, construit pe parcursul a 22 de ani, cu peste 20.000 de oameni. Marmura albă a fost adusă de la peste 300 km departare, cu ajutorul a 1000 de elefanţi. Construit de Împaratul Mughal Shah Jahan pentru a-şi exprima dragostea pentru soţia sa, Mumtaz Mahal, la mijlocul secolului al XVII. În continuare, vizită la Fortareaţa Red Agra – o adevarată capodoperă arhitecturală. Cină şi cazare la hotel în Agra.

Ziua 7. Agra - Delhi
Mic dejun la hotel. Dimineaţa, plecare spre Delhi, sosire în oraş şi timp liber la dispoziţie pentru a descoperi pe cont propriu oraşul, cumpărături şi vizite individuale. Cină şi cazare la hotel în zona Delhi.

Ziua 8. Delhi
Mic dejun. Check-out de la hotel si turul orasului vechi Delhi ce include: Raj Gat, un memorial pentru Mahatma Gandhi, imensa fortareaţă Red Fort (exterior), Jama Masjid, cea mai mare moschee din India şi una dintre cele mai mari din Asia (exterior). Turul continuă apoi în noul Delhi cu o vizită la Qutub Minar – cel mai înalt turn de piatră din India. Veţi putea admira în tur panoramic Poarta Indiei, Palatul Parlamentului şi Casa Prezidenţială. Întoarcere la hotel pentru cină (aveti la dispozitie o camera dubla pentru 4 persoane timp de 2 ore). Seara târziu transfer către aeroport.

Ziua 9. Delhi - Bucureşti
Check-in şi îmbarcare pe cursa cu destinaţia Bucureşti.

Pret

1299 Euro / circuit 8 nopti / persoana in camera dubla / demipensiune
Cere oferta Cere oferta