Facilitati

  • Fitness
  • Parcare
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • cazare in Labrador Suites
  • mic dejun

Oferta nu include

  • transport
  • asigurare medicala / storno

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Fogo Island Inn este o mare realizare a arhitecturii contemporane, toate picioroange, unghiurile și liniile verticale care contrastează cu lespezile brute de granit vechi pe care-l înconjoară.

Aceasta este o cabană cu suflet, plină de lucrările oamenilor din localitate: mobilier tradițional, cuverturi artizanale și covoare țesute - artele care odată dispărute, acum, au dat o nouă viață și scop.

Un sejur la Fogo Island Inn este o invitație personală de a deveni parte a unei culturi vechi de secole, de a pescui codul așa cum au făcut strămoșii insulei, de a te hrăni cu fructe de pădure sălbatice, de a urmări constructorii de vapori sau brutari la locul de muncă și de a asculta spre puterea muzicii locale. Sunteți un oaspete al întregii insule aici.

Descriere

Fogo este o insulă pe care totul sugerează marea. Clădiri roşii şi albe se aliniază pe coastele ei abrupte, în timp ce în spatele lor pajişti verzi şi umede spun povestea climei aspre de pe insulă, unde sezonul de cultivare nu durează decât câteva luni. Fogo se mândreşte şi cu o reţea întinsă de trasee largi de drumeţie, care fac accesibilă tuturor sălbăticia ei nord-atlantică.

Cod catalog: FTI YQX314
Room code: PIAF

Pret

1558 Euro / 2 nopti / persoana in Labrador Suites / mic dejun
Cere oferta Cere oferta