Degustare de vinuri Premium si Cava in regiunea Penedes - plecare din Barcelona


Barcelona
De la 112 USD / persoana

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • Vizitarea unei fabrici locale de cava și vin
  • Turul vinului și cava, cu degustare de 4 vinuri și 4 cava, asociate cu gustari gourmet și tapas
  • Excursie exclusivă cu autovehicul  4x4 de-a lungul podgoriilor cu viticulturistul local
  • Transport privat și ghid specializat

Oferta nu include

  • Bilet de avion catre destinatie
  • Bacsisuri (opțional)
  • Mancaruri sau băuturi nespecificate in program
  • Hotel pick-up, drop-off

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Conditii oferta

Oferta este valabila in functie de locurile disponibile din momentul solicitarii rezervarii. Tarifele afisate pot suferi modificari in functie de gradul de ocupare.

Descriere

În vremuri antice, mii de vase cu pânze erau trimise din această regiune a Cataloniei să alimenteze petrecerile Imperiului Roman cu vinul specific. Aici se produc 98%din vinurile spumoase ale Spaniei. Freixenet este de altfel cel mai vândut vin spumos din lume.

Cava este un vin spumant cu Denumire de Origine din Spania. Acesta poate fi alb sau roze. Macabeu si Parellada sunt cele mai populare si traditionale soiuri de struguri pentru producerea bauturii cava. Numai vinurile produse prin metoda traditionala champenoise pot fi etichetate "cava", iar cele produse prin alte procedee pot fi numite doar "vinurile spumante". Aproximativ 95% din vinul Cava este produs in Penedes, Catalonia, aflat la 90 km de Barcelona. Cei doi producatori principali sunt Codorniu si Freixenet.

Cod catalog: T4F / 6142 - 444829

Itinerariu

Vinurile și gastronomia fac parte din înțelepciunea populară a Cataluniei. Prin acest tur, patrundeti în regiunea Penedes pentru a afla totul despre fascinanta lume a vinului. Influența soarelui și a Mării Mediterane fac din Penedes un teritoriu privilegiat pentru vinificație.

Vom calatori cu un autocar privat de lux pentru a vizita 2 fabrici unde boabele de struguri sunt selectate manual. Prima oprire este o fabrică de tip boutique de familie, care a cultivat viță de vie pentru mai mult de două mii de ani. La sosire veți fi întâmpinați de un vinticultor expert care vă va povesti despre istoria acestei vinării milenare și vă va conduce în pivnița subterană de vinuri. În acest spațiu remarcabil, aflați totul despre soiurile de struguri, viticultura, vinificație sau condițiile optime pentru depozitare.

Acum este momentul să savurați 4 vinuri fermecătoare, într-o cameră de degustare elegantă, alaturi de un sortiment de delicatese gourmet. Apoi, vom vizita conacul tradițional (reședința curentă a familiei proprietarului) și podgoriile, pentru a descoperi arta și secretele vinificației!

Pentru a adăuga o experiență plină de farmec, continuați vizita prin podgorii la bordul unei mașini convertibile 4x4, însoțiti de ghidul dvs. și de un viticultor expert! Un mod unic și exclusiv de a vizita un peisaj rural uimitor, cu podgorii nesfârșite. Pe drum, admirați o biserică romană așezată printre podgorii, aparținând conacului.

Cea de-a doua pivniță vizitată este o vinărie la fel de veche, specializată în cava, un vin spumant natural, cu o inconfundabila aromă. O oportunitate exclusivă de a intra în Capella, inima beciului, fiind cea mai veche parte a vinării, o cameră antică cu lumânări încântătoare, unde timpul se oprește. După vizitarea podgoriei și a pivniței, gustați 4 cava unice. Acestea sunt, de asemenea, asociate cu o selecție de aperitive pentru a spori experiența.

Vinuri:
- 2016 Savignon blanc
- 2014 Syrahy Cabernet Sauvignon
- 2015 Chardonnay & Xarel·lo
- 2014 Cabernet Sauvignon

Cavas:
- Gran Reserva 2014 Xarel·lo, Macabeu & Parellada
- Vintage Gran Reserva 2012 Xarel·lo & Chardonnay
- Cuvee Gran Reserva 2014 Xarel·lo & Chardonnay
- Vintage Rose Gran Reserva 2013 Pinot Noir

Gustari și Tapas:
- Măsline verzi
- Pâine prăjită cu tomate (pâine catalană)
- Selecție locală de nuci
- Brânză de capră
- Brânză de oaie întărită cu jeleu de chinze
- Chipsuri
- “Fuet” cu pâine prăjită (pâine catalană)
- Iberic Ham pe pâine prăjită
- Brânză de oi întărită
- Catanias (bomboane)

 

Pret

112 USD / persoana
Cere oferta Cere oferta