Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Mic dejun
 • Cazare 7 nopti in camera dubla in hoteluri de 4*
 • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Antalya - Bucuresti
 • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana de/ persoana
 • Taxe de aeroport
 • Transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului
 • Asistenta turistica in limba romana

Oferta nu include

 • Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno c
 • Bacsisul pentru ghidul si soferul local: recomandat 5 euro/persona/zi (se achita la fata locului)
 • Supliment 3 nopti cazare Cave Hotel in regiunea Cappadocia. - 99.00EUR /pers /sejur
 • Supliment Demipensiune (7 cine bufet) - 109 Euro / persoana 
 • Pachet PREMIUM (5 pranzuri, toate intrarile la obiectivele turistice din program, toate taxele de statiune): 129Euro/ persoana

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 20 Oct 2023 - 27 Oct 2023.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Servicii opționale neincluse în preț (se pot rezerva doar in agentie, inainte de plecare!):

 • Zbor cu balonul cu aer cald in Cappadocia (se poate rezerva doar la fata locului si se organizeaza in functie de conditiile meteo): aprox 230 - 290 Euro/ persoana, in functie de sezon si cerere.
 • Jeep Safari (se poate rezerva doar la fata locului si se organizeaza in functie de conditiile meteo): aproximativ 40-50 Euro/ persoana
 • Seara Turceasca (se poate rezerva doar la fata locului): aproximativ 40-50 Euro/ persoana
 • Spectacol cu Dervisi (se poate rezerva doar la fata locului): aproximativ 25-30 Euro/ persoana
 • Croaziera pe raul Manavgat nu este inclusa, este optionala si se organizeaza la fata locului in functie de numarul de participanti.

Cazare

Cazare 7 nopti in camera dubla in hoteluri de 4*

Descriere

Cappadocia este un miracol, situat intr-o o regiune straveche din estul Anatoliei, la inaltime de peste 1.000 de metri deasupra nivelului marii si la intersectia rutelor comerciale antice, care legau marile imperii ale lumii, China, India, Egipt, Grecia si Roma.

Este desprinsa dintr-o alta lume, cu formatiuni geologice stranii, similare cu cele lunare, labirinturi subterane, fortarete, orase construite sub pamant, departe de coasta marii si de influentele mediteraneene.

Timp de 2500 de ani, Cappadocia putea adaposti pana la 20.000 de oameni, pe o intindere de peste 260 de kilometri patrati.

Cod catalog: KRPT

Itinerariu

Ziua 1. București – Antalya
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Antalya. Transfer şi cazare în zona Antalya la hotel de 4*.

Ziua 2. Antalya – Cappadocia
Mic dejun. Plecare spre Konya, locul de proveniență al misticilor sufi, denumiți „Derviși Rotitori” datorită faimoasei lor tehnici de rotire ca formă de pomenire a Divinului într-o ceremonie Sama. Se strabate zona pitorească a Munților Taurus și a stepei anatoliene. Seara, cazare în zona Cappadocia la hotel de 4* .

Ziua 3. Cappadocia
Mic dejun. Se vizitează Parcul Național Göreme, inclus în patrimoniul UNESCO și cunoscut pentru formațiunile înalte și peșterile impresionante, fiind unul dintre cele mai importante locuri de pelerinaj ale lumii bizantine. Opțional, se poate vizita și muzeul în aer liber Göreme*. Oprire pentru fotografii la cetatea de piatră naturală din Uçhisar, cel mai înalt punct din Cappadocia și vizită la unul dintre impresionantele „orașe” labirintice subterane, cu biserici și case săpate în piatră. Seara, întoarcere la hotel în zona Cappadocia.

Ziua 4. Cappadocia
Mic dejun. În prima parte a zilei se vizitează o cramă, unde se pot degusta vinuri locale. După-amiaza, vizită la o țesătorie tradițională pentru a descoperi arta meșteșugăritului. Seara, întoarcere la hotel în zona Cappadocia.

Ziua 5. Cappadocia – Antalya
Mic dejun. Plecare spre Antalya. Oprire la impozantul caravanserai Selgiuc din Valea Konya, construit în sec. al Xlll – lea în onoarea sultanului Alaeddin Kayqubad. Seara, cazare în zona Antalya la hotel de 4* .

Ziua 6. Antalya
Mic dejun. Tur de oraș în Antalya, emblematicul oraș de pe Riviera turcească. Se vizitează portul de yachturi, centrul vechi și faimosul minaret – simbol al orașului, Yivli Minare. Vizită la un magazin de bijuterii și la unul de articole din piele. Timp liber pentru cumpărături. După-amiaza, vizită la impresionanta cascadă Karpuzkaldiran. Seara, cazare în zona Antalya la hotel de 4*.

Ziua 7. Antalya – Manavgat*
Mic dejun. Opțional, excursie cu barca pe râul Manavgat*, cu prânz inclus și oprire la o plajă cu nisip fin. Seara, întoarcere la hotel în zona Antalya.

Ziua 8. Antalya – Bucureşti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.

Pret

329 Euro / pachet 7 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta