Facilitati

  • Aer conditionat
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • Cazare in regim self catering
  • Curatanie finala
  • Taxa turistica

Oferta nu include

  • Transport
  • Depozit: 300 euro (se returneaza la plecare)
  • Patut pentru copii - la cerere

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Conditii oferta

Perioada minima de sedere: 7 nopti
Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).

 

Cazare

Casa de vacanta pentru 6 + 2 persoane (bucatarie, living, 3 dormitoare, 2 bai, gradina, TV SAT, DVD, radio, aer conditionat, masina de spalat)

Casa de vacanță Ida din Milna este situată într-o pădure de pini liniștită. Spre centru (200 m) se formează trepte între casele de piatră adiacente, cu acoperiș roșu.

Ca rezultat, veți avea linistea mult dorita, iar aerul va fi cel mai bun prieten al tău: grădină plină de flori, lauri, rozmarin și agave este înconjurată de copaci de pin și de chiparos. Prin păstrarea umbrei pe terasă puteți să vă bucurați de vedere asupra întregului oraș și a portului de agrement care este întotdeauna plin de bărci.

Spațiul generos al vilei este reflectat în bucătăria și camera de zi, care sunt combinate într-o singură cameră. Dormitoarele de la etaj sunt decorate cu mobilier din lemn, dominate de culori vii și decorațiuni florale desenate manual. În această vilă nu veți fi trist: o mulțime de decorațiuni în diferite culori sunt accentuate de lumina soarelui care le împodobește neîncetat prin ferestrele mari.

Deoarece Milna se află în apropierea celei mai indreptate părți a coastei insulei, este înconjurat de numeroase golfuri, la care se poate ajunge la 20 de minute de mers cu mașina de la ieșirea din localitate, pentru a vedea frumusețea locului.

Un depozit de securitate de 300 EUR este necesar la sosire, pentru incidente neprevazute. Acest depozit este rambursabil integral la check-out și este supus unei inspecții a daunelor la unitatea de cazare.

Descriere

Coasta Dalmaţiei este descrisă de majoritatea celor care au vizitat-o ca fiind „o lume diferită”. Este o regiune a Croaţiei, de pe coasta Mării Adriatice, ce găzduieşte marile oraşe Zadar, Split şi Dubrovnik, dar şi insulele Brac, Hvar, Vis şi alte câteva.

Coasta Dalmaţiei are un aspect dramatic: ziduri muntoase cenuşii care adăpostesc măslini, palmieri şi vegetaţie stearpă, în spatele cărora zac împietrite orăşele medievale, cu case impunătoare, înalte, cu multe nivele, lipite între ele şi despărţite de cele de vizavi de un drum îngust de numai câţiva metri. Cei care ajung o dată pe Coasta Dalmaţiei cu siguranţă se vor mai întoarce.

Cod catalog: NVE

Pret

230 Euro / noapte / casa ptr 8 persoane
Cere oferta Cere oferta