NFT Gift Card

Perfect Tour a implementat plata cu monede virtuale și tehnologia NFT

Cum puteți achiziționa NFT Gift Card

Achiziția se face în fereastra de mai jos fie prin monede virtuale sau cu cardul. Valoarea Gift Card-ului este fixată la 100 EUR și va fi dedusă la achiziția oricărui pachet sau serviciu Perfect Tour. Suplimentar, prin folosirea acestui NFT Gift Card, deținătorul va beneficia de un discount procentual în funcție de valoarea pachetului sau serviciului achiziționat conform listei:

Prezentare generală

Viziunea Perfect Tour este aceea de a oferi pachete turistice adaptate cerințelor fiecărui client, către toate destinațiile lumii, cu unic scop de a le asigura clienților noștri călătoria perfectă. Portofoliul Perfect Tour cuprinde atât clienți corporate, cât și clienți persoane fizice, cu toții interesați să călătorească atât în scop profesional (călătorii de afaceri), cât și în scop personal, pentru a descoperi noi locuri și culturi, pentru a experimenta noi diversități culinare, pentru a cunoaște obiceiurile și tradițiile altor țări.

Clienții care au primit cardul NFT Gift Card au apreciat libertatea oferită de acest produs (posibilitatea de a alege orice serviciu turistic), disponibilitatea agenției (program prelungit în agenții, call center) și promptitudinea consultanților (peste 30 de consultanți răspund în cel mai scurt timp cererilor clienților).

Obiectivele campaniei

Suntem încântați să anunțăm prima campanie organizată și promovată de Perfect Tour în care vor fi acceptate și plăți în monede Crypto, iar Gift Card-urile vor fi sub forma NFT (Non Fungible Tokens), astfel venim în întâmpinarea celor care folosesc noile tehnologii și monede virtuale.

Perfect Tour a fost prima agenție de turism care a comercializat un Gift Card, iar acum îl perfecționăm cu ajutorul tehnologiei. Vă sugerăm câteva situații în care poate fi folosit:
1. Este ziua colegului de birou și nu știți ce își dorește
2. Cea mai bună prietenă din copilarie se căsătorește și nu știți exact de ce ar avea nevoie
3. Soțul/Soția are nevoie de un motiv de fericire
4. Vin sărbătorile și e nevoie de multe cadouri, dar este greu să țineți cont de preferințele fiecăruia

Alte beneficii ale NFT Gift Card

  • NFT Gift Card poate fi utilizat pentru achiziționarea oricărui serviciu turistic din toate agențiile Perfect Tour.
  • NFT Gift Card se poate personaliza în funcție de cerințele clientului.
  • Fiecare NFT Gift Card este securizat și este prevăzut cu un cod unic de înregistrare.
  • NFT Gift Card funcționează ca un card de debit cu care se poate cumpăra de mai multe ori.
  • Perfect Tour garantează pentru suma depusa și facturată.