Facilitati

  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

• 4 nopti cazare
• bilet de avion (tariful biletului de avion poate suferi modificari)

Oferta nu include

• transferuri
• asigurare medicala si stormo

Valabilitate oferta

22 Iun 2018 - 26 Iun 2018

Conditii oferta

Tarifele afisate pot suferi modificari in functie de tariful biletului de avion.
Oferta este valabila in functie de locurile disponibile din momentul solicitarii rezervarii.

Cazare

Acest hotel din centrul orașului Helsinki se află la mai puțin de 850 de metri de Gara Centrală din Helsinki și centrul comercial Kamppi. Hotelul oferă sistem simplu de acces fără cheie și camere simple, cu WiFi gratuit, TV cu ecran plat, frigider și cuptor cu microunde.

Fiecare cameră de la Omena Hotel Helsinki Lönnrotinkatu are decor simplu și facilități pentru prepararea de ceai/cafea. Toate camerele includ baie privată și zonă de relaxare, cu masă.

Omena Hotel Lönnrotinkatu pune la dispoziție distribuitoare automate și aer condiționat. Mai multe restaurante și opțiuni de divertisment se află în zona din jur.

Stația de tramvai Fredrikinkatu și Parcul Bisericii Vechi sunt la aproximativ 2 minute de mers pe jos.

Descriere

Nordul Europei a devenit, in special in lunile fierbinti de vara, o destinatie turistica din ce in ce mai populara. Regiunea iti ofera un aer respirabil, comfort, lipsa aglomeratiei, o bogatie culturala si multe lucruri de invatat si observat la societatea scandinava.

HELSINKI, numit si „Fiica balticii” este un bun inceput pentru a cunoaste Peninsula Scandinava. Avand peste 630 de mii de locuitori in partea centrala („city” sau „downtown”), zona metropolitana ajunge pana la 1.4 milioane de locuitori si include orasele satelit ca Espoo, Vantaa si Kauniainen – localitati vizibile din trenul care asigura transferul de la aeroport. Un sfert din populatia Finlandei traieste aici.

Orasul este foarte bine situat, fiind la o distanta de 1-2 ore de mers cu masina de cateva parcuri naturale (Sipoonkorven si Nuuksion) si orase istorice (Porvoo). Despre aventura in Finlanda rurala si natura, in alt articol.

Cod catalog: HTC

Pret

388 Euro / pachet 4 nopti / persoana / camera dubla / fara masa
Cere oferta Cere oferta