Facilitati

  • Aer conditionat
  • Camera bagaje
  • Fitness
  • Room service
  • Schimb valutar
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • 7 nopti cazare in camera dubla
  • mic dejun

Oferta nu include

  • transport
  • asigurare medicala / storno

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 03 Mai 2024 - 11 Mai 2024.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Cu un cadru magic în interiorul unui castel din secolul al IX-lea și cu un turn din secolul al II-lea, acest castel Parador pare desprins din basme și are vederi panoramice asupra tinutului catalan.

Situat lângă River Cardoner, hotelul oferă cele mai bune vederi din zonă.

Interioarele sunt fidele istoriei Cardonei, cu stilul medieval care completează castele cu tavane boltite, ziduri de piatră și curți superbe.

Cinați în sala de mese medievală, potrivită pentru un rege. Bucurați-vă de specialități regionale preparate di cele mai proaspete produse locale pentru un gust autentic al Cataluniei.

Dormitoarele au paturi fermecătoare și elemente, in stil gotic. Mobilierul este inspirat din perioada medievală catalană și se evidențiază prin iluminarea teatrală și țesăturile bogate.

După o zi de călătorie sau de explorare a obiectivelor turistice, relaxați-vă în sala de sport și sauna Parador de Cardona.

Descriere

Catalonia ofera o varietate de peisaje naturale, de la Muntii Pirinei in nord, pana la coasta stancoasa a Costa Brava din sud, prin delta bogata a Terres de l'Ebre (fluviul Ebru) si marginita de vaste terenuri agricole in partea interioara de vest. Resorturile de schi din partea de nord ofera accesul cautatorilor de aventura si miscare in aer liber la sporturile de iarna. Girona, capitala Costa Brava, are mii de ani vechime. Malurile stancoase care ating Mediterana ofera o priveliste care poate fi egalata doar de panorama orasului privita din varful vechilor ziduri care inconjoara orasul. Manastirea benedictina de la Montserrat gazduieste faimoasa sculptura Virgina din Montserrat si este una dintre cele mai vechi tipografii din toate timpurile. Iubitorii de natura se pot bucura de numeroasele parcuri naturale din zona Terres de l'Ebre, unde fluviul Ebru intalneste Marea Mediterana.

Cod catalog: DER BCND0850B
Room code: D G

Pret

604 Euro / 7 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta