Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • 7 nopti cazare in Deluxe Tent
  • mic dejun

Oferta nu include

  • transport
  • asigurare medicala / storno

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 16 Oct 2023 - 23 Oct 2023.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Situat în Tulum, la 10,5 km de situl arheologic Tulum, Nomade Tulum are un centru spa și o zonă de plajă privată. Oaspeții se pot bucura de o masă la restaurant, iar parcarea privată este gratuită.

Unele unităţi au vedere la mare sau la grădină. Toate camerele sunt prevăzute cu baie privată. Nomade Tulum oferă WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Proprietatea oferă servicii de concierge.

Cesiak este la 1,7 km de Nomade Tulum, iar Parcul Național Tulum se află la 5 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Cancún, situat la aproximativ 90 de minute de mers cu mașina.

Descriere

Anul acesta e timpul să ai o vacanță deosebită, într-o destinație exotică precum Riviera Maya, Mexic. Aceasta este o destinație exotică perfectă pentru o vacanță cu prietenii, cu familia sau pentru o lună de miere.

Ca destinație de vacanță, Riviera Maya este extrem de atractivă întrucât aici vei găsi suficinete activități care să te relaxeze. Dacă preferi scufundările, vei găsi peșteri și bazine naturale sau golfuri în care lumea subacvatică te va fascina. Dacă preferi să stai întins la soare, atunci plajele însorite vor fi alegerea ta. Vei găsi fascinantă și lumea mayașă cu monumentele ei, dar și buticurile de artă populară, tarabele cu bere, mâncărurile din pește proaspăt sau excepționalele SPA-uri.

Cod catalog: TRV - RST

Pret

2966 Euro / 7 nopti / Deluxe Tent / mic dejun
Cere oferta Cere oferta