Facilitati

  • Aer conditionat
  • Camera bagaje
  • Room service
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • 3 nopti cazare

Oferta nu include

  • transport
  • masa
  • asigurare medicala / storno

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 02 Mai 2021 - 05 Mai 2021.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Situat în cartierul diplomatic din Viena, foarte aproape de Palatul Belvedere, NH Wien Belvedere oferă camere cu aer condiționat și WiFi gratuit. Zona de spa de 150 m² include saună, baie de aburi, sală de sport și cameră de relaxare.

Camerele au birou, tavan înalt și ferestre mari, îmbinând farmecul stilului Art Nouveau cu designul modern. Unele dintre camere au vedere la palat și la grădina botanică.

NH Belvedere se află într-o clădire istorică, fostul sediu al Imprimeriei de Stat. În fiecare dimineaţă, în sala de mic dejun luminoasă este servit un bufet variat de mic dejun. Există un bar deschis lângă recepție, ce oferă nonstop băuturi și gustări.

O stație de tramvai și gara Rennweg, care oferă acces direct la aeroport, sunt la doar câțiva pași.

Duminica este disponibil check-out târziu până la ora 17:00.

Descriere

Viena, capitala culturala a Europei, este o metropola cu un farmec, fler si armonie unice in intreaga lume. Orasul care se lauda cu o infrastructura de invidiat, este curat, sigur si asigura toata inspiratia de care ai nevoie pentru a descoperi aceasta parte minunata a Europei.

Pentru multe secole, Viena a fost centrul muzicii clasice si al operei. Christoph Willibald Gluck, Wolfgang Amadeus Mozart, Joseph Haydn, Ludwig van Beethoven, Franz Schubert, Johannes Brahms si Anton Bruckner si altii, au lucrat la Viena si Antonio Vivaldi chiar a murit aici. Johann Strauss-fiul si familia sa si-au creat valsurile aici, iar orasul a devenit casa asa-numitei A Doua Scoala Vieneza, cu Arnold Schoenberg, Alban Berg si Anton Webern toti fiind nascuti aici. Este si casa Orchestrei Filarmonice Vieneze.

Cod catalog: VTO VIE010
Room code: DZ U

Pret

169 Euro / 3 nopti / persoana in camera dubla / fara masa
Cere oferta Cere oferta