Facilitati

  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

Cazare in camera dubla

Oferta nu include

• Bilet de avion
• Transferuri
• Excursii optionale si intrarile la obiective;
• Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului;

Conditii oferta

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).

Cazare

Situat la doar câţiva paşi de Teatrul Burg şi staţia de metrou Rathaus, Levante Laudon se află într-o clădire din perioada Biedermeier cu curte interioară pitorească. Se oferă Wi-Fi gratuit.

Apartamentele includ dormitor, living separat cu canapea extensibilă şi bucătărie sau chicinetă cu toate tacâmurile şi vesela necesare. Se oferă lenjerie de pat şi prosoape.

Maşină de spălat şi uscător sunt disponibile gratuit.

Obiective turistice, cum ar fi Catedrala Sf. Ştefan, Muzeul Albertina şi Palatul Imperial Hofburg, sunt la câţiva paşi.

Descriere

Viena, capitala culturala a Europei, este o metropola cu un farmec, fler si armonie unice in intreaga lume. Orasul care se lauda cu o infrastructura de invidiat, este curat, sigur si asigura toata inspiratia de care ai nevoie pentru a descoperi aceasta parte minunata a Europei.

Pentru multe secole, Viena a fost centrul muzicii clasice si al operei. Christoph Willibald Gluck, Wolfgang Amadeus Mozart, Joseph Haydn, Ludwig van Beethoven, Franz Schubert, Johannes Brahms si Anton Bruckner si altii, au lucrat la Viena si Antonio Vivaldi chiar a murit aici. Johann Strauss-fiul si familia sa si-au creat valsurile aici, iar orasul a devenit casa asa-numitei A Doua Scoala Vieneza, cu Arnold Schoenberg, Alban Berg si Anton Webern toti fiind nascuti aici. Este si casa Orchestrei Filarmonice Vieneze.

Cod catalog: VIE842

Pret

44 Euro / persoana / noapte / Camera dubla
Cere oferta Cere oferta