Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Bilet de avion Turkish Airlines pe ruta București - Singapore, Insula Bali - București
 • Bilet de avion pe ruta Singapore - Bali
 • Bagaj de cală pe cursa internațională (maxim 20 kg)
 • Taxe de aeroport
 • Transferurile menționate în itinerar
 • Vizite și excursii conform itinerariului, exceptând cele menționate ca fiind opționale sau neincluse
 • Cazare 12 nopți în hotelurile menționate sau opțiuni similare:
  • 4 nopți în Singapore
  • 3 nopți în Ubud
  • 5 nopți în Bali Sud
 • Mesele menționate în itinerar
 • Ghid local vorbitor de limbă engleză
 • Asistență turistică

Oferta nu include

 • Taxa de viză în Indonezia: se obține la sosire pe aeroport sau online (500 000 IDR, aprox. 35 USD)
 • Taxe de oraș (se achită local)
 • Asigurare medicală / storno
 • Bacșiș ghid și șofer: 3-5 USD/zi/persoană – NU ESTE OBLIGATORIU dar se practica
 • Locuri preferențiale în avion
 • Early check-in, late check-out
 • Mese nespecificate în program
 • Cheltuieli personale
 • Excursii opționale

Valabilitate oferta

Tariful este exprimat în euro/persoană/circuit, cazare în cameră dublă și este valabil în perioada înscrisă în tabelul de tarife. Pentru date fixe de plecare, tariful se va recalcula.

Conditii oferta

Tariful afișat este valabil în momentul editării / postării acestei oferte!
Locuri în limita disponibilității! Atenție, disponibilitatea se poate schimba în orice moment, motiv pentru care va rugăm să ne contactați pentru reconfirmarea tarifelor și / sau a locurilor disponibile!

Condiții de plată:
• Pentru biletele de avion: 100 % la confirmarea rezervării
• Pentru pachetul de servicii la sol
o 50% la confirmarea rezervării
o 50% cu 60 de zile înainte de plecare
Pentru solicitări cu mai puțin de 45 de zile înainte de data plecării, plata se face integral la data rezervării.
Plata se face în euro sau în lei (caz în care se folosește cursul BNR din ziua plății +2%).

Orar de zbor:
Plecare Bucuresti ora 09:30; sosire Istanbul ora 11:05; Turkish Airlines
Plecare Istanbul ora 17:00; sosire Singapore ora 08:45; Turkish Airlines
Plecare Singapore ora 16:15; sosire Insula Bali ora 18:50; Batik Air
Plecare Insula Bali ora 21:05; sosire Istanbul ora 05:40; Turkish Airlines
Plecare Istanbul ora 08:30; sosire București ora 08:50; Turkish Airlines

Notă zboruri:
Orarul de zbor poate suferi modificări, fără avertisment din partea companiei aeriene. Taxele de aeroport sunt incluse, dar pot suferi modificări până la momentul emiterii.

Notă cazare:
Variantele de cazare sunt disponibile la data realizării ofertei. În cazul în care una dintre opțiunile de cazare devine indisponibilă, vă vom oferi alternative similare. Clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită oficial de către ministerul de resort al țărilor respective și respectă normativele locale.

Cazare

 • Cazare 12 nopți în hotelurile menționate sau opțiuni similare:
  • 4 nopți în Singapore
  • 3 nopți în Ubud
  • 5 nopți în Bali Sud

Descriere

Vă propunem acest circuit cu familia în Singapore și Indonezia, două destinații reprezentative pentru Asia de Sud Est. Veți vizita mai întâi fascinanta metropolă Singapore, renumită pentru infrastructura ultramodernă alături de amestecul fascinant de culturi și influențe, iar apoi veți descoperi exotica insulă Bali cu a sa cultură uimitoare, natură luxuriantă ce ascunde temple, plaje cu nisip fin și ape cristaline cu o bogată viață marină.

Cod catalog: PFT

Itinerariu

Ziua 1: București - Istanbul

Ziua 2: Istanbul - Singapore
La sosire pe aeroportul din Singapore, veți fi preluat de către partenerul nostru local și transferat la hotel.
Cazare: Oasia Hotel Novena 4* (sau similar)

Ziua 3: Singapore
Veți face un tur de jumătate de zi al metropolei asiatice. Turul începe cu Little India, cartierul plin de culoare al comunității indiene, urmat de Chinatown unde se află unul dintre cele mai vechi temple hinduse. Apoi veți vedea simbolul Singapore - parcul Merlion, renumita statuie reprezentând începutul modest ca sat pescăresc. Veți vizita Grădina Națională a Orhideelor, parte a grădinii botanice din Singapore întinsă pe 52 de hectare, unde vă vor încânta numeroase specii de orhidee. Veți vizita apoi Gardens by the Bay unde veți putea admira ecosisteme din diferite părți ale Globului, vă veți putea plimba la înălțime între grădinile verticale Supertrees care adună apă și generează curent electric și vă veți bucura de grădinile tematice. Gradens by the Bay este întins pe 101 hectare, cuprinde peste 250 000 de specii rare de plante și redă 9 ecosisteme din Africa, Europa, America, Asia și Australia.
Mese: fără mese incluse
Cazare: Oasia Hotel Novena 4* (sau similar)

Ziua 4: Singapore
Astăzi veți petrece ziua la Universal Studios Singapore, faimosul parc tematic situat pe insula Sentosa, parte a complexului Resorts World Sentosa. Parcul este împărțit în șapte zone tematice distincte, fiecare inspirată de diferite filme și seriale de succes produse de Universal Pictures. Va veți bucura de spectacole live și atracții de ultimă generație precum roller coastere, simulatoare 3D și 4D, ce aduc la viață magia unor filme renumite precum Madagascar, Jurassic Park, Shrek, Battlestar Galactica, Transformers prin decoruri autentice și divertisment interactiv.
Mese: fără mese incluse
Cazare: Oasia Hotel Novena 4*(sau similar)

Ziua 5: Singapore
Ziua de astăzi este dedicată Parcului Acvatic Adventure Cove, situat în complexul Resorts World Sentosa din Singapore. Cunoscut pentru mixul de atracții acvatice palpitante și experiențe marine interactive, parcul oferă o varietate de activități și atracții pentru vizitatorii de toate vârstele: Dolphin Island ce oferă experiențe interactive cu delfinii, tobogane acvatice de mare viteză și râuri tematice unde ce traversează diverse decoruri.
Mese: fără mese incluse
Cazare: Oasia Hotel Novena 4* (sau similar)

Ziua 6: Singapore - Ubud, Insula Bali
Pentru prima parte a zilei, vă recomandăm o vizită la Gradina Zoologică Singapore. Inaugurat în 1973, acest parc zoologic este recunoscut la nivel mondial pentru concepția sa inovatoare de a găzdui animalele în habitate deschise, naturaliste, fără cuști vizibile, separând animalele de vizitatori prin șanțuri și bariere ascunse. Dupa-amiază, veți părăsi Singapore și veți călători spre Indonezia. Veți fi transferat la aeroport pentru a vă îmbarca în zborul spre Insula Bali, iar la sosirea pe aeroportul vi se asigură transferul la hotelul din Ubud.
Mese: fără mese incluse
Cazare: Origin Ubud 4* (sau similar)

Ziua 7: Ubud
Veți face o excursie de o zi in Ubud, situat în centrul insulei Bali, renumit pentru bogăția sa culturală și spirituală. Veți explora regiunea teraselor de orez din Jatiluwih, parte a patrimoniului UNESCO, cunoscută pentru frumusețea sa naturală și peisajele încântătoare din jur. Veți vizita două dintre cele mai faimoase temple Tanah Lot și Ulun Danu, și veți admira Lacul și Templul Beratan unde vă veți bucura de peisaje pitorești spectaculoase.
Mese: mic dejun
Cazare: Origin Ubud 4*(sau similar).

Ziua 8: Ubud
Zi liberă în Ubud.
Vă propunem o experieță autentică pentru a putea să experimentați stilul de viață balinez. Veți observa cum se recoltează cacao de pe arbore, veți vizita fabrica pentru a vedea cum este procesată și veți învăța să preparați ciocolată caldă tradițională și să faceți o tabletă de ciocolată. Apoi veți participa la plantarea orezului în câmpurile de orez, alături de ritualurile tradiționale și pregătirea de ofrande. Sau puteți opta pentru o experiență plină de aventură și adrenalină, un tur cu rafting pe râu prin jungla luxurianță. Veți admira peisajul natural, plantele exotice și viața sălbatică uimitoare din Bali și veți descoperi minunate cascade ascunse.
Mese: mic dejun și prânz tradițional
Cazare: Origin Ubud 4*, Standard Room (sau similar)

Ziua 9: Ubud - Bali Sud
Astăzi veți fi transferat în zona de plajă din partea sudică a Insulei Bali, în Seminyak, considerată una dintre cele mai bune zone de plajă cu ape cristaline, cu varietate de magazine, restaurante, centre SPA și o viață de noapte animată.
Mese: mic dejun
Cazare: The Haven Seminyak 4* (sau similar)

Zilele 10-13: Bali Sud
Aveți aceste zile la dispoziție pentru a vă bucura de plajele din sudul insulei Bali. De-a lungul coastelor sale, veți descoperi superbe lungimi de plajă, munți maiestuoși, iar interiorul oferă temple vechi de sute de ani, festivaluri animate cu artă locală unică, alimentate de o populație prietenoasă. Vă recomandăm să faceți și o excursie de o zi la Nusa Penida, aflată în apropiere de Insula Bali, accesibilă cu feribotul. Cunoscută pentru peisajele sale spectaculoase, cu stânci impresionante, formațiuni geologice unice, plaje cu nisip alb, ape cristaline și pentru biodiversitatea sa marină bogată, Nusa Penida a devenit din ce în ce mai populară în rândul călătorilor dornici de explorare.
Mese: mic dejun
Cazare: The Haven Seminyak 4* (sau similar)

Ziua 14: Insula Bali - Istanbul
Astăzi vi se asigură transferul de la hotel către aeroport pentru a vă îmbarca în zborul spre casă.
Mese: mic dejun
Notă: Nu este inclus late check-out (cazare după ora 12:00)

Ziua 15: Istanbul - București

Pret

2990 Euro / pachet 12 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta