Facilitati

 • Aer conditionat
 • Camera bagaje
 • Inchirieri auto
 • Pet friendly
 • Piscina
 • Room service
 • Sali conferinta
 • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • cazare in camera dubla
 • mic dejun

Oferta nu include

 • transport
 • asigurare medicala / storno

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Catalonia Sagrada Familia, situată la 15 minute de mers pe jos de Sagrada Família, opera lui Gaudí se află la doar 300 de metri de gara şi stația de metrou Clot. Pune la dispoziţie un restaurant, o piscină sezonieră în aer liber şi o sală de gimnastică.

Catalonia Sagrada Familia are decor tradițional, în culori deschise, iar camerele sale includ un birou, un mini-frigider cu apă din partea casei și o cutie de valori. Accesul la conexiunea WiFi este gratuit.

Restaurantul serveşte o varietate de preparate culinare catalane şi mediteraneene, precum şi un mic dejun tip bufet. Cafe-barul oferă o selecţie de băuturi şi gustări pe tot parcursul zilei, iar la proprietate există şi un bar.

De la proprietate se pot închiria autoturisme, iar recepţia cu program nonstop de la Catalonia Sagrada Familia poate oferi informaţii despre Barcelona şi despre numeroasele sale puncte de atracţie. Hotelul se află la 200 de metri de clădirea Torre Agbar.

Stația de metrou Clot se află la 4 stații de centrul orașului, iar acolo are stație și trenul care asigură legătura cu aeroportul.

Descriere

Capitala Cataloniei, orașul Barcelona este situat în partea de nord-est a Peninsulei Iberice. O regiune eminamente turistică, se bucură de nu mai puțin de 580 de kilometri de coastă mediteraneană – inclusiv faimoasa Costa Brava -, și de clima superbă specifică zonei, cu veri călduroase, fără foarte multe precipitații, și ierni blânde.

Regiunea în care este situată celebra metropolă spaniolă, oferă o cultură unică, un amestec specific de obiceiuri și tradiții ce au generat o mândrie patriotică greu de găsit în altă parte a lumii. Istoria sa bogată și diversificată, din care s-au născut pasiunea pentru artă și o arhitectură spectaculoasă, stă la baza unei moșteniri impresionante, ce variază de la ruinele grecești din Empúries, monumentele romane din Tarragona, lucrările de artă din perioada gotică, până la operele câtorva dintre cei mai mari picturi ai secolului al XIX-lea, precum Fortuny, Casas sau Rusiñol, dar și reprezentații secolului XX, Miró și Dalí. O mențiune meritorie o acordăm creației arhitectului Antonio Gaudí, ce se remarcă prin bazilica Sagrada Família.

Cod catalog: TUID BCN10006
Room code: ZTH G

Pret

53 Euro / persoana / noapte / camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta