Customer Care

Customer Care

Perfect Journey este dedicata in permanenta clientilor sai. Facem si imposibilul, daca este cazul, pentru ca in fiecare zi sa oferim calitate, promptitudine si satisfactie fiecarui client in parte. Utilizati link-urile de mai jos pentru a gasi informatiile cele mai comune sau simtiti-va liberi sa ne contactati pe mail office@perfectjourney.ro sau la telefon 031 9596.

Customer Care 

Pentru informatii legate de oferte puteti folosi office@perfectjourney.ro sau 031 9596.

 

Intrebari frecvente

Aici vei gasi raspunsurile la cele mai frecvente intrebari legate de rezervari, bilete de avion, contract, modalitati de plata si multe altele. Atunci cand ai o nelamurire, verifica aceasta pagina. S-ar putea sa gasestii exact raspunsul care te intereseaza si care sa te ajute in momentele de cumpana.

Informatii utile

Pleci in vacanta si nu stii ce aplicatii iti sunt de folos? Cunosti avantajele check-in-ului online? Ti-ai pierdut bagajul si nu stii ce sa faci? Vrei sa petreci timpul mult mai confortabil in aeroport? Vrei sa stii daca ai nevoie de viza, de pasaport sau doar de carte de identitate? Avem pentru tine toate raspunsurile care sa te lamureasca in orice situatie.

 

Drepturile pasagerilor

Ca pasager ai nevoie sa iti cunosti bine drepturile in cazul in care au loc incidente pe durata calatoriei, indiferent de tipul de transport folosit si indiferent daca o calatorie se desfasoara sau nu integral pe teritoriul unui singur stat sau daca are loc traversarea unei frontiere comunitare, interne sau externe.

Asigurari de calatorie

Nimeni nu intentioneaza sa se imbolnaveasca sau sa se raneasca in vacanta dar, adevarul este ca, uneori, neasteptatul se intampla. Oricare ar fi motivul, in cazul unei situatii de urgenta, asigurarile de calatorii te pot ajuta. Iti ofera garantia unei vacante linistite si te veti simti in siguranta, bucurandu-te astfel din plin de timpul liber.

Documente utile

Aici poti descarca documentele importante si utile pentru vacanta ta. Fa click pe cel sau cele care iti sunt utile. Am creat pentru tine un packing list care sa-ti aminteasca sa nu uiti cele mai importante lucruri. Ai modele de declaratii pentru minorii romani care pararesc tara. Ai probleme cu compania de zbor? Descarca formularele care ti se portivesc in functie de situatie.

Parerea ta conteaza

Parerea ta conteaza pentru noi dar, cel mai mult pentru tine, pentru ca ai ocazia sa impartasesti bucuriile dar si nemultumirile cu oameni care pot schimba ceva. Tinem cont de ideile fiecaruia. Pentru tine exista un departament special de Customer Care care sa-ti raspunda la orice sesizare sau sa iti sprijine orice idee si care e alaturi de tine atunci cand ai nevoie de suport. Feedback-ul tau e important si toate raspunsurile pozitive sau negative sunt folosite pentru a imbunatatii serviciile.