Perfect Journey este dedicata in permanenta clientilor sai. Vom face tot posibilul ca in fiecare zi sa oferim calitate, promptitudine si satisfactie fiecarui client in parte. Utilizati linkurile de mai jos pentru a gasi informatiile cele mai comune sau simtiti-va liberi sa ne contactati pe mail sau la telefon.

Asigurari de calatorie

Asigurarile se dovedesc a fi intotdeauna utile
Va dorim calatorie placuta si lipsita de evenimente, dar este de datoria noastra sa ne ingrijim de siguranta dumneavoastra. De aceea recomandam sa incheiati o asigurare de calatorie Turist PLUS Premium sau Xtreme Adventure, in parteneriat cu Generali.

Acestea acopera situatiile de imbolnavire sau accident, pierderea sau deteriorarea bagajelor/documentelor, riscul de anulare a calatoriei / intarzierea mijlocului de transport, falimentul sau insolventa companiei aeriene.
Asigurarea complexa a calatoriei Turist PLUS Premium
Pentru ca esti prevazator, iti planifici in detaliu calatoriile si iti doresti ca acestea sa se deruleze asa cum te astepti, iti recomandam polita complexa de asigurare a calatoriei.

Cu Turist Plus Premium esti asigurat atat pentru situatii de imbolnavire sau accident, cat si in ceea ce priveste riscuri care iti pot transforma calatoria intr-o cursa cu obstacole: pierderea sau deteriorarea bagajelor/documentelor, riscul de anulare a calatoriei / intarzierea mijlocului de transport, falimentul sau insolventa companiei aeriene.

Conditii de asigurare Turist PLUS Premium

Cat despre iubitorii de adrenalina... parca semnezi mai usor formularul "pe propria raspundere" atunci cand ai in buzunar o asigurare destinata special sporturilor extreme.
Polita de asigurare a sporturilor extreme Xtreme Adventure
Scuba-diving, bungee-jumping, down-hill, kayaking pot fi pentru multi denumiri necunoscute, insa pentru tine sunt expresia pasiunii pentru adrenalina, activitati pe care le-ai incercat deja, sau sunt pe lista de noutati de incercat. Fie ca practici aceste sporturi extreme in tara sau in strainatate, stii ca oricand pot interveni evenimente neprevazute! Xtreme Adventure iti asigura preluarea prompta a cheltuielilor medicale si acoperirea tratamentului medical de urgenta.

Conditii de asigurare Xtreme Adventure