De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Perioada: 1 Aprilie – 30 Septembrie. TARIFELE POT VARIA IN FUNCTIE DE DISPONIBILITATE SI PERIOADA DE CALATORIE (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).
 
Kerala este diferita de restul Indiei, fiind un stat cu o cultura distincta, un loc natural de debarcare pentru primii navigatori, cu un pamant foarte roditor rezultat al primelor ploi torentiale ale musonului, cu sate traditionale de pescari presarate de-a lungul coastei.
 
Kerala este regiunea dintre ape, o placere sa mergi cu barca pe apele din interior, unde se pot vedea minunate pasari, barci care-si descarca incarcatura, copii jucandu-se in apa si femeile pregatind de mancare la umbra cocotierilor.
 
Aici rauri, estuare, delte si canale realizate de mana omului se intrepatrund creind un vast, stravechi si labirintic sistem de transport pe apa, inca folosit pentru a transporta mirodeniile, cauciucul si orezul. Localnicii au pe puntea barcilor, colibe din frunze de palmier in chip de case plutitoare, preluate ca idee si in turism, turistii putand experimenta o plimbare cu aceste „case plutitoare – houseboat” pe canalele Keralei.
 
Un sfat bun pentru cei care viziteaza prima data India este acela ca sa inceapa cu vizitarea partii de sud, cu Kerala, ca sa ramana cu o imagine si o impresie de neuitat asupra incredibilei Indii, asa cum pe drept cuvant isi are logo-ul de promovare si abia apoi cu nordul, mult prea cliseic promovat si devenit oarecum banal de turistic. Kerala este un paradis, este taramul zeilor!

Numar catalog: CEV

Detalii

Pentru rezervari efectuate cu 60 zile inainte de data inceperii sejurului, se acorda discount de 5%.
 
SERVICII INCLUSE:
 • Cazare, in functie de pachetul ales
 • Pensiune completa cu meniu vegetarian prescris de medicul resortului
 • Consult medical
 • 2 terapii pe zi
 • Analiza constitutiei corpului
 • Tratament Ayurveda cu apa din plante
 • Medicamente pe perioada tratamentului
 • Sedinte zilnice de yoga si meditatie
 • Grafic de dieta si consiliere in ultima zi
 • Transfer gratuit de la si catre aeroport pentru sejururi de min. 14 nopti
 • Excursie de 0 zi cu vizitarea orasului si plimbare de 2 ore cu barca pe canale
 • Acces la piscina (cu recomandarea medicului)
 • Toate taxele locale
 
Pentru pachete cu mai putin de 14 nopti transferul de la si catre aeroport costa 92 USD.

Cazare

La cativa pași de malul mării, Ayur Holy Beach Resort oferă camere fermecătoare cu aer condiționat, adăpostite în clădiri acoperite cu stuf. Acesta oferă acces Wi-Fi în zone publice și parcare, este dotat cu un centru de yoga, meditație și servicii de spa Ayurveda.
 
Cu deschidere la grădina tropicală, camerele compacte sunt decorate in culori calde, sunt dotate cu un ventilator de tavan și telefon. Camerele au mobilier de trestie de zahăr și o baie privată.
 
Krishnatheeram Ayur Holy Beach Resorts se află la 3 km de gara Varkala, la 35 km de Kollam și la 54 km de siturile culturale la Thiruvananthapuram.
 
După-amieze tihnite pot fi petrecute în bibliotecă sau admirand si cumparand obiecte artizanale locale de la magazinul de cadouri. Proprietatea găzduiește, de asemenea, un salon, centru de afaceri și un birou de turism.
 
Prakriti și Restaurantul Lawn oferă meniuri vegetariene, locale și internaționale variate. Gustări ușoare și sucuri proaspete pot fi savurate la malul marii la Sunset Lounge.

Masa

Pensiune completa cu meniuri vegetariene prescrise de medic

Transport

Agentia noastra va ofera bilete de avion la cele mai avantajoase tarife pentru aceasta destinatie

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha