De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile in momentul rezervarii).
 
Franta atrage în fiecare an mulţi turişti, motivele sunt variate. Să fie vorba de varietatea culturală sau a peisajelor, sau totuşi de specialităţile culinare? Oricare ar fi, doar unul din aceste aspecte este suficient pentru o călătorie în Franţa!
 
Dar oricât de multe sunt bunătăţile şi oricât de bun este vinul franţuzesc, asta nu trebuie să vă determine să nu faceţi o vizită iarna! În acest anotimp mâncarea este la fel de bună,ei i se adaugă însă şi condiţii de schi şi snowboard spectaculoase. Regiunile schiabile ale Franţei sunt printre cele mai mari şi mai elevate din lume, Alpii Francezi sunt nu doar superbi şi oferă mare siguranţă de zăpadă ci oferă atât pârtii excelent pregătite şi şi multă zăpadă adâncă. Imaginaţi-vă: coborârea perfectă vi se întinde sub plăci, zăpadă străluceşte în soare, masivul Mont Blanc asigură majestuos culisa zilei de schi - mai e nevoie de vreun argument?
 
Şi în regiunile dedicate sporturilor de iarnă puteţi face de altfel multe excursii interesante. Un oraş care merită în orice caz o vizită, este Grenoble, unde au avut loc Jocurile Olimpice de Iarnă din 1968. Este situat chiar în mijlocul Alpilor şi vă aşteaptă cu tot ce vă poate dori inima: muzee, o citadelă cu vedere frumoasă asupra oraşului şi a munţilor şi multe altele.

Numar catalog: P&V

Detalii

Servicii incluse:
 • Cazare,
 • Lenjerie de pat,
 • Taxe și impozite (cu excepția taxei turistice și a taxei de administrare)
 • Pachetul Escapade Maeva (pentru sejururi scurte de 1 până la 6 nopți),
 • Curatenia la sfârșitul șederii (cu excepția zonei de bucătărie și vesela)
 
Nu este inclus:
 • Taxe turistica - aproximativ 0,85 EUR pe persoană pe zi. Gratuit pentru persoane sub 18 ani.
 • Depozit de plată € 200 pe apartament, plătibil la sosire și returnabil în ziua plecării, după inventar.

Cazare

Amplasat între Parcul Natural Régional du Massif des Bauges și Parcul Național Vanoise, această reședință este situată în stațiunea de schi Valmorel. Acesta oferă apartamente și studiouri cu balcoane și vedere la oraș.
 
Fiecare apartament și studio de la Résidence Maeva Planchamp et Mottet are o chicinetă complet utilată, o zonă de relaxare cu o canapea, o zonă de luat masa și o baie.
 
În timpul sezonului de iarnă, la un cost suplimentar este disponibil un serviciu aprovizionare cu alimente. Activitățile și serviciile din apropiere includ drumeții cu instructori, restaurante, baruri și magazine.
 
Parcarea publică este disponibilă în apropierea stațiunii, iar proprietatea oferă facilități de depozitare a schiurilor. Stația SNCF Moutiers este la 15 km distanță.
 
Apartament pentru 5 persoane
 • Suprafață de locuit: aproximativ 30 m²
 • Cazare: 1 living, 1 bucătărie, 1 dormitor, 1 baie și 1 toaletă separată.
 • Dormitoare  1 dormitor cu 2 sau 3 paturi de o persoană sau paturi supra-etajate și 1 pat de o persoană.
 • Baie: 1 baie și 1 toaletă separată.
 • Salon: 2 sau 3 paturi simple sau paturi extensibile (recomandate pentru copii).
 • Bucătărie: living cu bucătărie deschisă și living.

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha