De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul efectuarii rezervarii).
 
Pe partea însorită a Alpilor Lombardiei, nu departe de St. Moritz, este situată frumoasa staţiune Livigno. În această îndrăgită localitate dedicată sporturilor de iarnă situată la 1816 m altitudine - zăpada este practic garantată, unul din motivele pentru care în Livigno se desfăşoară numeroase competiţii internaţionale - dar este faimoasă mult în afara graniţelor sale şi ca paradis al cumpărăturilor duty-free. Trepalle (1.900-2.250 m) este în Europa aşezarea permanent locuită situată la cea mai mare altitudine. Zilele însorite asigurate de situarea geografică şi frumoasele case de lemn tradiţionale completează tabloul oferit de Livigno. Pârtiile largi sunt în orice moment exemplar îngrijite, iar giganticul SnowPark oferă snowboarderilor tot ce le doreşte inima. După schi, cabanele tradiţionale vă invită la Après-Ski şi numeroasele magazine la cumpărături. În zona duty-free puteţi cumpăra nu doar parfum, alcool sau ţigări (cu limită de cantitate la ieşirea din ţară), ci şi îmbrăcăminte, ceasuri, aparate de fotografiat, iar la benzină puteţi economisi până la 40% sau chiar mai mult! Pe pârtie preţurile sunt de asemenea reduse, ceea ce înseamnă mai mult concediu pentru banii dumneavoastră! Livigno – Paradis de zăpadă şi cumpărături!

Zona ski
30 instalaţii de transport pe cablu şi 115 km pârtii minunat de largi – la dispoziţia dumneavoastră cu Skipass-ul Livigno! Altitudinea ridicată (1816 - 2798 m), precum şi numeroasele instalaţii de zăpadă artificială asigură existenţa zăpezii.

Pârtiile se întind de ambele părţi ale văii, în aşa fel încât să puteţi schia mereu cu soare. Pentru freeride există multe posibilităţi de zăpadă adâncă pe partea Carosello iar snowpark-urile de la Mottolino şi Carosello, cu half-pipe, kickern, rails şi un boardercross – toate acestea fac din Livigno un adevărat paradis şi pentru freestyle şi des gazda a competiţii care sunt adevărate spectacole. Una din puţinele pârtii negre este Scoiattol, în rest domeniul prezintă un grad de dificultate mai degrabă redus. În apropierea localităţii se află pentru începători posibilităţi de a exersa primele alunecări. Petru copii există o grădiniţă de ski şi mai multe "lumi ale copiilor", la marginea Livigno. Şi în domeniul schiabil există pentru cei mici multe de descoperit, pritre altele porţiuni de competiţie
 
Informatii despre partiile de ski
Cel mai înalt punct al zonei
2.798 m
Cel mai jos punct al zonei
1.816m
Statiune de schi la altitudine
1.816m
Numar instalatii transport pe cablu
30
Numar teleschiuri
11
Numar telescaune
13
Numar telecabine
6
Pârtii în total
115 km
Pârtii verzi/albastre
30 km
Pârtii rosii
65 km
Pârtii negre
115 km

Numar catalog: SLN

Detalii

PREȚUL INCLUDE:
  • Închirierea apartamentului ales (reducere pentru un pat neocupat € 60,00, de exemplu bilo 4 ocupat de 3 persoane).
  • Consumul de electricitate, apă, încălzire, gaz.
  • Lenjerie de pat chimbata săptămânal. Prosoapele de baie și lenjeria de bucătărie nu sunt incluse.
  • 1 SKIPASS 6 zile, valabil numai în zona de schi Livigno.
 
PRETUL NU INCLUDE:
  • Curățenie finală (obligatorie): € 55,00 per Bilo 4 per perioadă; € 65,00 per Trilo 5 per perioadă (chicineta trebuie curățată de clienți) – se va plati la fata locului.
  • Patut pentru copii: € 10,00 pe zi – se va plati la fata locului.
  • Pat suplimentar: disponibilitate și prețuri la cerere
  • Taxa turistică – se va plati la fata locului.
  • Orice nu este specificat în program.
  • Garantie: 150,00 € pe apartament
 
PETS: Permis la cerere: € 5,00 pe zi / animal de companie – se va plati la fata locului.

Cazare

APARTAMENTE: Apartamentele sunt situate în cea mai înaltă parte a satului, cu vederi minunate ale văii. Toate casele sunt situate într-o poziție liniștită și însorită, lângă stația de autobuz de schi. Oaspeții din apropiere pot găsi și un supermarket, un măcelar, un restaurant și o pizzerie.
 
Distanta pana la ski lift / partii: aproximativ 400 m pana la MOTTOLINO SLOPES. Serviciu de skibus la 50 m.
 
DESCRIEREA APARTAMENTELOR: Apartamente confortabile și mobilate cu gust, în diferite stiluri. Există, de asemenea, posibilitatea de conectare wi-fi (cu taxă). Sunt disponibile următoarele tipuri:
BILOCALE 4 PAX: Dormitor cu pat dublu, sufragerie cu canapea extensibilă, chicinetă, baie cu duș, parcare în aer liber.
TRILOCALE 4 PAX: Dormitor cu pat dublu, dormitor cu pat supraetajat sau două paturi separate, sufragerie cu chicinetă, baie cu duș, parcare în aer liber
TRILOCALE 5 PAX: Dormitor cu pat dublu, dormitor cu pat supraetajat sau două paturi separate, sufragerie cu canapea extensibilă sau paturi integrate, bucătărie, baie cu duș, parcare în aer liber.

Transport

Individual

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha