De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Mexicul este paradisul pentru orice turist, o tara cu desert, munti vulcanici acoperiti de zapada, ruine antice, orase moderne, orase in stil colonial, plaje pustii, hoteluri elegante, o flora si o fauna incantatoare. Cultura mexicana este evidenta peste tot. Mexicul iti prilejuieste intalnirea cu agitatia specifica statiunilor turistice, dar si cu aerul oraselor antice. Pamant cucerit pentru prima data de Fernando Cortez, ce a descoperit aici vestigii ale culturilor azteca si maya, Mexicul pastreaza si acum aerul straniu al vremurilor demult apuse.   

Numar catalog: MID12013 AM

Cazare

Localizare: situat in Los Cabos, in sudul Mexicului – Baja Peninsula.

Facilitati hotel: Radio, Locuri de parcare, Seif la receptie, TV, Piscina exterioara, Ingrijire medicala, Tratamente cosmetice, Spalatorie, Room service, Receptie zi si noapte, Locuri de parcare gratuite, Baie de aburi, Lift, inchirieri auto, Wellness, Restaurant, Serviciu de desteptare. 

Dotari camere:  televizor prin cablu, telefon şi un minibar,radio, seif, dus, camere proprii pentru nefumători,  camere special pentru personae cu handicap.

Masa

Mic dejun.

Transport

Agentia noastra va poate furniza informatii cu privire la transportul si tarifele de transport pana la destinatie.     

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha