De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).
 
Cea mai mare ţară din lume, Rusia, vă poate oferi o multitudine de experienţe de călătorie, de la drumeţii în preajma munţilor înzăpeziţi până la plimbări de-a lungul ţărmului celui mai vechi lac de pe planetă. Siturile istorice şi activităţile culturale din marile oraşe ale ţării abundă, de asemenea. Fie că exploraţi Kremlinul din Moscova sau alegeţi să vă aventuraţi prin Mongolia, a vizita Rusia reprezintă o aventură greu de uitat.
 
De la strălucirea imperială a turlelor aurite, tundra siberiană și monumentele epocii comuniste, până la cultura urbană cosmopolită, Rusia dispune de tot atât de multe fațete contrastante precum sugerează dimensiunile sale colosale. Țara pe care Churchill o descria într-un mod original drept „o ghicitoare invăluită într-un mister din interiorul unei enigme”, este cea mai mare a lumii și rămâne o destinație pe care am putea cu greu s-o abordăm în totalitate.
 
Pentru marea majoritate a europenilor, Rusia este asociată cu orașele Moscova, Sankt Petersburg sau Murmansk. Acesta este zona ce formează sufletul Rusiei imperiale iar aceste orașe grandioase și străvechi devin pentru mulți dintre turiști locul de convergență al planurilor de vacanță. Totuși, există mai multe de văzut sau de făcut în Rusia, o țară ce se întinde pe 11 fusuri orare și două continente, încheindu-se la 80 de kilometri de America de Nord (unde aveau Alaska, vândută americanilor în 1867). În cadrul acestor întinderi colosale, se găsește cel mai mare lac cu apă dulce din lume, lacul Baikal, fluvii și păduri în care mișună viață sălbatică, vulcani impresionanți și munți impunători. Rusia este țara extremelor, cu multe teritorii deschise recent publicului larg, cu adevărat încântătoare și misterioase.
 
De la icoane și turle la suprematism și baroc în stil stalinist, arta și arhitectura din Rusia par să deruteze în primă instanță vizitatorii, afișând o gamă largă de forme exotice și stiluri cel puțin bizare pentru aceștia. Fără nicio cunoștință despre bogata tradiție a culturii rusești, o caracterizare a enormei bogății artistice de care dispune Rusia, pare să alunece ușor într-un fel de anecdotă istorică de proporții sau într-o colecție fără sens de fleacuri estetizate artficial. De fapt, arta și literatura rusească nu este atât de greu de înțeles precum pare și cunoscând puțin motivele pentru care arată așa, înseamnă să aducă la viață personalitatea întregii țării, în forma ei concentrată.
 
Ziua 1 (06.04): BUCURESTI - MOSCOVA Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 11:30, pentru imbarcare pe cursa companiei AEROFLOT, cu destinatia Moscova. Sosire la Moscova la ora locala 16:30. Cazare la hotel Korston 4* sau similar. Cina la restaurantul hotelului.
 
Ziua 2 (07.04): MOSCOVA Mic dejun. In aceasta zi, vom avea un tur panoramic de oras ce include: Piata Rosie, construita in secolul al XVI-lea de Ivan cel Grozanic, Parcul Victoriei, Arcul de Triumf, Casa Alba, Catedrala Mantuitorului, platforma de observare Sparrow Hills, monumentul lui Puskin de pe strada pietonala Arbat, precum si alte obiective emblematice ale actualei capitale. Continuam vizita orasului cu o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii. Timp liber pentru pranz sau vizitarea Catedralei Sfantului Vasile (intrarea este optionala si se face individual, fara insotitorul de grup, pret informativ: 10 euro/persoana). Continuam programul cu vizitarea Complexului Kremlin (o catedrala si Armureria). Minunat monument arhitectonic si de arta, odinioara fortareata, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia.
 
Ziua 3 (08.04): MOSCOVA Mic dejun. Timp liber sau, optional, participarea la pranzul de Paste, la un restaurant local. Dupa masa de pranz, optional, vom vizita Galeriile Tretyakov - tezaurul national de arta al Rusiei. In continuare, se poate opta pentru o croaziera pe raul Moscova.
 
Ziua 4 (09.04): MOSCOVA - SANKT PETERSBURG Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Sankt Petersburg. Sosire in fosta capitala a Rusiei la ora 15:20. Transfer si cazare la hotel Dostoevsky 4* sau similar.
 
Ziua 5 (10.04): SANKT PETERSBURG Mic dejun. Ziua de astazi o dedicam orasului St. Petersburg unde vom avea un tur panoramic de oras care include: Palatul de Iarna, strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Catedrala Kazan, Catedarala Sf. Isaac, fortareata Petru si Pavel (intrare inclusa) - cea mai veche constructie, fosta capitala a Imperiului Rus, acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi dintre fostii tari ai Rusiei. Seara, optional, va propunem un spectacol folcloric traditional rusesc.
 
Ziua 6 (11.04): SANKT PETERSBURG - PUSKIN (optional) Mic dejun. In cursul diminetii vom face o vizita la fosta resedinta a tarilor Rusiei - astazi spatiul care gazduieste celebrul Muzeul de Arta Ermitaj, ale carui colectii valoroase sunt prezente in Palatul de Iarna, unul dintre cele mai cunoscute palate imperiale. Dupa amiaza, optional, va propunem o excursie in orasul Puskin, unde vom putea vizita Palatul Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului.
 
Ziua 7 (12.04): SANKT PETERSBURG - PETERHOF (optional) Mic dejun. Optional, va propunem o excursie la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi, situat la 34km de St. Petersburg. Vom vizita Marele Palat si gradina principala unde sunt amplasate statuia lui Samson cu leul si fantanile in cascada. Dupa amiaza, optional, vom vizita marile catedrale ale St Petersburgului: Catedrala Sf Isaac (a carei cupola este acoperita cu 100 kg de aur pur, fiind considerata a treia mare catedrala ca dimensiune din lume), Catedrala Mantuitorului Insangerat si Catedrala Fecioarei din Kazan.
 
Ziua 8 (13.04): SANKT PETERSBURG - BUCURESTI Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Aeroflot, Sankt Petersburg - Moscova. Sosire la Moscova, apoi imbarcare pe cursa AEROFLOT catre Bucuresti. Sosire la Otopeni la ora 12:25.

Numar catalog: PRL

Detalii

SERVICII INCLUSE:
 • transport cu avionul Bucuresti - Moscova si retur Sankt Petersburg - Moscova - Bucuresti cu compania AEROFLOT;
 • transport cu avionul cursa interna: Moscova - St. Petersburg cu compania AEROFLOT;
 • transferuri aeroport - hotel – aeroport;
 • 7 nopti cazare cu mic dejun: 3 nopti in Moscova la hotel Korston 4* sau similar si 4 nopti in St. Petersburg la hotel Dostoevsky 4* sau similar;
 • 1 cina la restaurantul hotelului in Moscova;
 • tururi panoramice cu ghid local Moscova si Sankt Petersburg;
 • vizita metrou Moscova - cu intrare la statiile reprezentative;
 • vizitarea Complexului Kremlin (o catedrala si Armureria);
 • vizitarea Fortaretei Petru si Pavel;
 • vizitarea Muzeului Ermitaj;
 • insotitor roman de grup.
NU SUNT INCLUSE:
 • taxe de aeroport: 185 EURO/persoana (pot suferi modificari);
 • taxa viza si procesare acte: 75 EURO/persoana;
 • pranz de Paste (optional): 40 Euro/persoana (bauturile nu sunt incluse);
 • bacsisuri (se practica): 25 EURO/persoana, se achita prin insotitorul de grup, la sosirea in Rusia;
 • asigurare medicala obligatorie;
 • asigurarea storno (optionala, recomandata).
EXCURSII OPTIONALE:
 • Galeriile Tretyakov
 • Croaziera pe raul Moscova
 • Excursie Peterhof (Marele Palat si parcuri)
 • Seara folclorica traditional ruseasca
 • Excursie Marile Catedrale ale St Petersburgului
 • Excursie la Puskin cu vizitarea Palatului Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar 

Cazare

7 nopti cazare cu mic dejun: 3 nopti in Moscova la hotel Korston 4* sau similar si 4 nopti in St. Petersburg la hotel Dostoevsky 4* sau similar

Masa

Mic dejun si o cina

Transport

 • transport cu avionul Bucuresti - Moscova si retur Sankt Petersburg - Moscova - Bucuresti cu compania AEROFLOT;
 • transport cu avionul cursa interna: Moscova - St. Petersburg cu compania AEROFLOT;
 • transferuri aeroport - hotel – aeroport; 

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha