De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Oferta este valabila in functie de locurile disponibile din momentul solicitarii rezervarii
 
Doha este fără îndoială o destinație care atrage prin frumusețea sa desăvârșită, prin modernismul clădirilor, prin prosperitatea orașului prezentă la tot pasul și nu în ultimul rând, prin cultura pe care o prezintă.
 
O dată ajuns în Doha este imposibil să nu observi luxul, optimismul și arhitectura interesantă a clădirilor înalte precum și agitația localnicilor care mereu sunt grăbiți înspre mall-uri sau alte locuri de relaxare. Se pare că în Doha, economia sfidează criza occidentală, iar nivelul de trai este unul la care cu toții visăm. Datorită opulenței pe care o prezintă, Doha este de multe ori asemănată cu orașe precum Dubai sau New York.
 
În Doha sunt o mulțime de locuri interesante de vizitat precum Satul Tradițional din parcul Al Rumeilia, Orașele Culturii din Vestul golfului, Marea Moschee din Doha, sau Forturile Al Zubara și Al Koot. Poți continua cu o vizită la Stadionul din Doha – cel care a găzduit Jocurile Asiatice din 2006, Grădina Zoologică și piața Souq Waqif.
 
Va fi o plăcere deoesbită pentru tine să te plimbi de-a lungul golfului, pe șoseaua Al–Corniche de la malul mării. Panorama asupra mării în care pare că se scufundă zgârie – norii este unică și ți se va întipări în minte pentru mult timp. Dacă zăpușeala de afară te va extenua, te poți răcori în interiorul Muzeului de Arte Islamice care se află pe o insulă special amenajată. Clădirea este deosebit de spectaculoasă, are forma unei fortărețe postmodernistee și a fost proiectată de celebrul arhitect IM Pei – cel care a proiectat și piramida de la Louvre, Franta.

Cazare

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Beneficiind de vedere la golful Doha, Sharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel este o proprietate de lux, amplasată pe plajă. Acest complex izolat cu 174 de camere îmbină arhitectura arabă autentică cu cele mai moderne dotări și facilități. Complexul ocupă o suprafață de 350 de metri de-a lungul coastei și oferă o piscină infinită de 1400 m² şi un centru mare de wellness.

Camerele de la Sharq Village au decor oriental, ornamente din lemn şi paturi cu baldachin. De asemenea, camerele au balcon privat, cu vedere la complex sau la golful Doha. Baia din marmură este dotată cu o cadă adâncă și un duș cu efect de ploaie.

Centrul spa Six Senses, cu o suprafață de 6500 m², oferă o gamă largă de terapii pentru piele şi masaje. Oaspeţii se pot destinde pe șezlongurile confortabile din zona de relaxare luminată cu felinare sau pot profita de hamam şi saună.

Restaurantul Al Dana serveşte pește proaspăt din Golful Arabiei, precum şi mâncăruri mediteraneene şi asiatice. Restaurantul grill Al Liwan oferă o gamă variată de preparate din carne.

Aeroportul Internațional Hamad se află la 5 minute de mers cu mașina. Oaspeții au la dispoziție parcare privată gratuită. 

Masa

Mic dejun

Transport

Agentia noastra va poate furniza bilete de avion catre aceasta destinatie.

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha