De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Perioada: 01.04 – 31.10.2017. Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul efectuarii rezervarii).
 
Dacă vizitaţi Spania pentru prima dată, aveţi grijă: aceasta este o ţară care poate deveni în scurt timp o adicţie! Poate că vă doriţi doar o vacanţă pe plajă, un tur scurt sau un weekend break, dar înainte de a vă da seama, vă veţi trezi în mijlocul unor lucruri cu totul diferite, poate festivităţile vibrante ale unei sărbători locale, poate arhitectura dintr-o altă lume a oraşului Barcelona.
 
Chiar şi cele mai cunoscute destinaţii - din capitala Madrid până în zonele de coastă, de la înalţii Pirinei până în oraşele maure din sud - există atracţii cu adevărat autentice şi surprinzătoare la orice colţ de stradă, fie că este vorba despre un restaurant cochet din Ţara Bascilor, fie decorurile sălbatice ale câmpiilor centrale sau galeriile de artă din nordul îndepărtat. Curând, veţi observa că nu există o singură Spanie, ci mai multe şi într-adevăr, spaniolii înşişi vorbesc frecvent despre ţara lor ca despre Las Españas (Spaniile).
 
Chiar şi în cele mai aglomerate resorturi turistice de pe Costa del Sol, veţi putea să găsiţi un bar sau un restaurant autentic, în care servesc masa localnicii sau un sat nu foarte îndepărtat în care vechile lupte cu tauri tradiţionale nu datorează nimic turismului. Oraşele mari din partea de nord, de la Barcelona la Bilbao, s-au reinventat ca nişte destinaţii esenţiale, prin excelenţă culturale, în care nu mai este totul închis, chiar dacă ajungem duminica şi unde nu se mai doarme în fiecare după-amiază de la 12 la 3.
 
Şi atunci când lumea priveşte spre Spania ca la o enclavă de inspiraţie culinară, şi observă că ţara are câţiva dintre cei mai lăudaţi bucătari şi cele mai inovative restaurante din lume, este evident că lucrurile s-au schimbat. Spania, în ciudat nesiguranţei economice de care a dat dovadă în ultima vreme, se simte foarte diferită de ceea ce însemna acum câteva decenii. Aşa ar trebui să faceţi şi voi, să vă pregătiţi pentru surprize.

Numar catalog: GRO04065 A2

Detalii

Perioada minima de ședere: 2 nopți.
 
Inclus: electricitate, gaz, apă, aer condiționat încălzire, lenjerie de pat (1 x pe săptămână), schimbarea prosoapelor (2 x pe săptămână),
 
Nu sunt incluse:
  • Prosoape de bucatarie
  • Taxa de promovare a turismului din Catalonia pentru toți oaspeții peste 17 de ani, în valoare de 0,50 EUR pe persoană pe zi

Cazare

AJM – apartament pentru 4 persoane, aproximativ 45 de metri pătrați, cu vedere la mare. Capacitatea maximă de 2 adulți și 2 copii cu vârsta de până la 14 ani.

Această proprietate este la 11 minute pe jos față de plajă. Els Llorers Apartments se află într-o zonă rezidenţială liniştită din Lloret, la doar 1 km de plajă. Oferă 2 piscine în aer liber şi un serviciu de transfer gratuit la plajă în fiecare zi.

Apartamentele spaţioase de la Els Llorers Apartment au balcon privat, unele cu vedere la peisajul rural. În living există un TV prin satelit şi o canapea extensibilă, iar oaspeţii pot închiria un seif.

Toate apartamentele au chicinetă bine utilată. Aceasta are aragaz, frigider, cuptor cu microunde şi aparat de cafea. De asemenea, sunt disponibile ustensile de bucătărie, prosoape şi lenjerie de pat.

Complexul are o zonă de joacă pentru copii. Barul-restaurant oferă meniuri variate, inclusiv pizza. Oaspeţii au la dispoziţie 2 mese de snooker, aparate de jocuri şi un colţ de internet.

Apartamentele sunt la doar 10 minute de mers pe jos de centrul oraşului, cu magazine şi restaurante. La 50 de metri se află un supermarket. În apropiere există o parcare publică gratuită şi o staţie de autobuz.

Apartamentos Els Llorers oferă un serviciu gratuit de transfer de la/la plaja din Lloret de Mar.

Acest hotel sezonier este deschis din aprilie până în octombrie. 

Transport

Individual

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha