De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Perioada: 16.03 - 15.10.2017. Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul efectuarii rezervarii).
 
Dacă vizitaţi Spania pentru prima dată, aveţi grijă: aceasta este o ţară care poate deveni în scurt timp o adicţie! Poate că vă doriţi doar o vacanţă pe plajă, un tur scurt sau un weekend break, dar înainte de a vă da seama, vă veţi trezi în mijlocul unor lucruri cu totul diferite, poate festivităţile vibrante ale unei sărbători locale, poate arhitectura dintr-o altă lume a oraşului Barcelona.
 
Chiar şi cele mai cunoscute destinaţii - din capitala Madrid până în zonele de coastă, de la înalţii Pirinei până în oraşele maure din sud - există atracţii cu adevărat autentice şi surprinzătoare la orice colţ de stradă, fie că este vorba despre un restaurant cochet din Ţara Bascilor, fie decorurile sălbatice ale câmpiilor centrale sau galeriile de artă din nordul îndepărtat. Curând, veţi observa că nu există o singură Spanie, ci mai multe şi într-adevăr, spaniolii înşişi vorbesc frecvent despre ţara lor ca despre Las Españas (Spaniile).
 
Chiar şi în cele mai aglomerate resorturi turistice de pe Costa del Sol, veţi putea să găsiţi un bar sau un restaurant autentic, în care servesc masa localnicii sau un sat nu foarte îndepărtat în care vechile lupte cu tauri tradiţionale nu datorează nimic turismului. Oraşele mari din partea de nord, de la Barcelona la Bilbao, s-au reinventat ca nişte destinaţii esenţiale, prin excelenţă culturale, în care nu mai este totul închis, chiar dacă ajungem duminica şi unde nu se mai doarme în fiecare după-amiază de la 12 la 3.
 
Şi atunci când lumea priveşte spre Spania ca la o enclavă de inspiraţie culinară, şi observă că ţara are câţiva dintre cei mai lăudaţi bucătari şi cele mai inovative restaurante din lume, este evident că lucrurile s-au schimbat. Spania, în ciudat nesiguranţei economice de care a dat dovadă în ultima vreme, se simte foarte diferită de ceea ce însemna acum câteva decenii. Aşa ar trebui să faceţi şi voi, să vă pregătiţi pentru surprize.

Numar catalog: ALC50727 A2

Detalii

Timp minim de ședere: 3 nopți.

Inclus: electricitate, gaz, apă, lenjerie de pat, prosoape

Cazare

JO – bungalow pentru 1-5 pers. (35 mp): 2 dormitoare, baie cu dus, chicineta.
 
Situat în Catral, într-o stațiune cu spa, facilități sportive, o piscină mare și de divertisment, Lg Residenz oferă bungalouri cu aer condiționat, grădină privată, mobilată și parcare gratuită.
 
Bungalouri sunt dotate cu 2 sau 3 dormitoare și o baie cu duș. Există o cameră de zi cu canapea extensibilă și o chicinetă integrată echipată cu un cuptor cu microunde și prăjitor de pâine. Acestea oferă șezlonguri, grătar și Wi-Fi gratuit. Prosoape sunt oferite.
 
Există supermarketuri, restaurante, chioșcuri și săli de conferințe din stațiune. Există, de asemenea, o selecție largă de activități pentru copii.
 
Torrevieja este la 25 km de la LG Residenz, in timp ce Alicante se află la 42 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul din Alicante, la 35 km de proprietate.

Transport

Individual

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha