De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Oferta este valabila in functie de locurile disponibile din momentul solicitarii rezervarii. Tarifele afisate pot suferi modificari in functie de gradul de ocupare.
 
Thailanda este o țară asiatică de o diversitate unică, îmbinând culoarea turcoaz a mării cu ospitalitatea recunoscută a populaţiei, tradiţiile şi cultura milenară, creând astfel o destinaţie turistică completă, locul de naştere al pisicilor siameze şi de asemenea, al gemenilor siamezi. De peste 100 de ani, magnetismul şi valoarea turistică a Thailandei atrage vizitatori din întreaga lume, facându-i să îşi dorească să se întoarcă aici an de an. Care este de fapt motorul fascinanţiei pentru această ţară?
 
Pe de-o parte este moştenirea culturală bogată, arta şi arhitectura, pe de altă parte, feţele întotdeauna zâmbitoare ale thailandezilor şi ospitalitatea lor autentică, pieţele aglomerate şi pline de culoare, oraşele străvechi fabuloase, numeroasele resorturi turistice moderne şi luxoase, care prezintă servicii de o calitate de necontestat, precum şi triburile autohtone neatinse de invazia civilizaţiei, trăind în mijlocul vastelor întinderi de pădure şi jungle. Prin urmare, dacă aveţi un spirit aventuros şi în acelaşi timp apreciaţi confortul, Thailanda este ţara în care ar trebui să mergeţi!
 
Thailanda este o ţară a orhideelor şi a safirelor albastre şi strălucitoare, unde vârfurile semeţe ale acoperişurilor templelor locale pâtrund adânc într-un cer nesfârşit şi senin, unde soarele mângâie cu razele lui pitorescul golf Siam pe toată durata anului. Aici este locul în care puteţi cunoaşte regatul ca din poveşti, vara eternă şi oceanul călduţ, unde puteţi uita de toate grijile voastre de peste an, pentru a vă afunda într-o vacanţă a trupului şi a sufletului.
 
Templele sunt gazdele statuilor magice ale lui Buddha, pentru care thailandezii au înrădăcinat o cultura adâncă, de pioşenie şi respect. Mărturie a acestei credinţe profunde stau nenumăratele temple construite chiar şi în zonele nelocuite şi mai puţin practicabile ale ţării, precum şi adevăratele armate de calugări. Thailanda prezintă o bogăţie arhitectonică, culturală sau culinară deosebită şi tradiţii ce se întâlnesc doar aici. O dată ajunşi în Thailanda, vă puteţi bucura de fermele de crocodili, grădinile de orhidee sau puteţi asista la spectacole grandioase şi interesante, desfăşurate în jurul animalelor mult iubite de locuitori, elefanţii.
 
Este, de asemenea, unul dintre cele mai faimoase destinaţii turistice ale lumii în materie de scuba diving şi snorkelling, regatul fiind udat de apele Golfului Thailanda şi ale Mării Chinei de Sud înspre est şi de Marea Andaman - parte a Oceanului Indian - la vest. Majoritatea centrelor de scufundări sunt găsite în jurul resorturilor din Pattaya (în Golful Thailandei) şi Phuket (în Marea Andaman). Cea mai bună perioadă pentru scufundări în Marea Andaman este între noiembrie şi mai.
 
Este foarte important doar să ştiţi pentru ce sunteţi acolo şi ce aveţi chef să faceţi. Apoi, dacă vreţi să achiziţionaţi produse, fie că este vorba de îmbrăcăminte, mâncare sau pur şi simplu suveniruri, thailandezii sunt maleabili şi puteţi negocia chiar şi în magazinele publice. O vacanţă în Thailanda nu poate fi completă fără celebrele masaje thailandeze, una dintre cele mai mari tentaţii ale locului, care vă poate oferi bucuria de a simţi miraculoasele efecte ale adevăratelor tehnici milenare de masaj. Aici, masajul este ridicat la nivel de artă, oferindu-vă posibilitatea să traiţi momente şi sentimente de neuitat.

Numar catalog: USM30334 LX

Detalii

HONEYMOON SPECIAL: tinerii casatoriti primesc primesc o ghirlandă de flori, fructe și o cameră decorată la sosire.
 
SPECIAL PENTRU TINE: băutură de bun venit și fructe proaspete la sosire, zilnic fructe thailandeze și flori în cameră fără taxă.

Cazare

Complexul de lux Belmond Napasai este un refugiu tropical de 5 stele, situat pe insula Ko Samui și pune la dispoziție o piscină infinită privată pe malul mării, cu vedere frumoasă și servicii de spa. Acesta oferă vedere la plaja Ban Tai şi include 4 localuri de luat masa.

Vilele spațioase au decor thailandez modern, aer condiționat și patio extins, cu vedere la mare. Fiecare vilă include WiFi gratuit, DVD player, TV și canapea în stil thailandez. Băile private au cadă de tip terazzo și duş cu efect de ploaie.

Belmond Napasai este situat de-a lungul plajei Mae Nam, la aproximativ 25 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Samui. Proprietatea oferă parcare gratuită.

Oaspeții pot lua lecții de scufundări și snorkelling certificate PADI sau pot merge în excursii de tip trekking, pe elefanţi. La doar 5 minute de mers cu mașina se află un teren de golf cu 18 găuri, pe care se organizează competiții.

Restaurantul Lai Thai, cu vedere la ocean și mese în aer liber, servește preparate din bucătăria autentică thailandeză pe durata întregii zile. La restaurantul cu atmosferă relaxată, de pe malul mării, sunt oferite fructe de mare proaspete la grătar și preparate internaționale. Oaspeţii pot savura băuturi la cele 2 baruri ale complexului. 

Masa

Mic dejun

Transport

Agentia noastra poate asigura transportul catre aceasta destinatie.

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha