De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Hotelul  Dhara Dhevi 5* este situat intr-un cadru incantator si linistit, inspirat de patrimoniul bogat al regiunii. Ofera oaspetilor restaurante, cazare de lux in vile traditionale, coloniale si facilitati de agrement superbe.

Numar catalog: CNX30112 LX

Cazare

Localizare: hotelul este situat la 15 minute cu masina de aeroportul international Chiang Mai.
Facilitati hotel: 9 restaurante, cafenele, bar, spa si centru de wellness, piscina, sala de fitness, teren de tenis, piscine.
Facilitati camere: terasa, DVD player, TV cablu, internet wireless.

Masa

Mic dejun.

Transport

Agentia noastra va poate pune la dizpozitie cele mai bune oferte pentru biletele de avion catre aceasta destinatie.

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha