De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Perioada: 15.04 – 30.06.2017. Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).
 
Kenya – parte a Continentului Negru, este poate ultima bucata de pamant din acea Africa adevarata, necunoscuta, salbatica, cu traditii pierdute in negura timpului. Aici mai exista savanele cu animale, triburi nomade cu oameni simpli si fericiti.
 
Sunt multe lucruri de vazut si de facut in Kenya! Oferta abunda!
De la plajele de vis de pe coasta Oceanului Indian, flora si fauna unica, savanele, marea transhumanta, insulele arhipelagului kenyan – Insula Lamu cu fortaretele sale construite de arabi, apoi Insula Pate, mai indepartata, unde indeletnicirea de baza este pescuitul de homari – continuand cu palpitantele „safari” (apropo, cuvantul vine din limba swahili si inseamna „calatorie”) in parcurile nationale si rezervatiile naturale precum Tsavo de Est si Vest, Masai Mara, Amboseli, Lacul Turkana – cel mai mare lac desertic si totodata alcalin de pe glob, cu o culoare unica de unde i se trage si denumirea de „Marea-de-Jad”, lac aflat la poalele Muntelui Kulal din partea kenyana a Vaii Marelui Rift African – continuand cu complexul natural Samburu, Buffalo Springs si Shaba, apoi Lake Nakuru si nu in ultimul rand cu impresionantul Munte Kenya (5199 m).
 
Pentru o vacanta rupta de timp in adevaratul sens al cuvantului, vizitati Kenya!  

Numar catalog: GLSAF

Detalii

Ziua 1. Nairobi – Lacul Elementaia
Ziua 2. Lacul Elementaia - Maasai Mara
Ziua 3. Maasai Mara
Ziua 4. Maasai Mara - Nairobi
 
SERVICII INCLUSE:
·       Transport safari cu Mini Van
·       Sofer-ghid vorbitor de limba engleza
·       Bilete de intrare in parc
·       Game drives
·       3 nopti cazare in cabane sau un campinguri de safari
·       Pensiune completa
·       1 l de apa minerala/zi/persoana
 
NU SUNT INCLUSE:
·       Bilete de avion
·       Bauturi
·       Bacsisuri
·       Viza/Taxa de viza
·       Cheltuieli de natura personala
·       Mesele care nu sunt specificate in program
·       Asigurare de calatorie
·       Asigurare medicala
·       Balloon safari

Cazare

3 nopti cazare in cabane sau un campinguri de safari

Masa

Pensiune completa

Transport

Agentia noastra va oferta bilete de avion catre aceasta destinatie.

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha