De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

 Hotelul Royal a fost administrat de o familie din 1931 si este situat intr-o zona linistita din inima Vienei- chiar langa catedrala Sf. Stefan si direct la strazile comerciale Graben, Karntnerstraße si Kohlmarkt.

Numar catalog: VIE01007 ST

Detalii

Oferta speciala:  

4 = 3 pentru sejur in perioada 01.07.-28.08.

 

Cazare

Localizare: situat in centrul orasului Viena.

Facilitati hotel: Restaurant, Bar, Receptie 24 de ore, Camere nefumatori, Lift, Seif, Incalzire, Camera de bagaje.

Dotari camere: Camerele standard sunt echipate elegant cu mobila in stil italian. Proaspat renovatele camere superioare sunt mobilate traditional cu mobila in stil italian. Vastele camere deluxe au fost renovate recent si mobila in stil baroc reflecta traditia vieneza a hotelurilor Kremslehner. 

Masa

Mic dejun.

Transport

Individual.

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha