De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

OFERTA VALABILA PANA LA 30.11.2017. Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).
 
Israel este o ţară care nu se vizitează numai pentru faimoasele sale locuri sfinte, ci totodată pentru bogăţiile sale culturale şi turistice. Iar dacă ai avut şansa să călătoreşti o dată în această ţară binecuvântată de Dumnezeu, vei dori să repeţi foarte repede această experienţă. Fireşte, trecutul său religios atrage, în principal, numeroşi pelerini, veniţi pentru a se ruga şi a vedea, măcar o dată în viaţă, locurile pe unde a păşit Iisus.
 
Mulţi turişti sunt însă interesaţi de diversitatea remarcabilă a diversităţii geografice, unde au ocazia de a străbate ţara de la Marea Mediterană, trecând prin plantaţii de măslini sau de portocali, străbătând deşertul şi ajungând la munte, pentru a vedea Massada, fortăreaţa unde rebelii s-au opus Imperiului Roman, sau pentru a schia.
 
Dar Israel reprezintă şi leagănul a trei religii monoteiste cele mai practicate: creştinismul, iudaismul şi islamul. Locurile sale sacre ca Ierusalem, Bethleem, Nazareth, Tiberiada sau Jericho atrag de asemenea multă lume.
 
Pe de altă parte, ţara se găseşte la intersecţia dintre Asia şi Africa, între Marea Mediterană şi Orientul Apropiat, este un punct de întâlnire a diferite civilizaţii de pe mai multe continente.
 
Majoritatea oraşelor au propriile lor poveşti, încărcate de dramatism şi care sunt cu adevărat încântătoare. Jaffa, „frumoasa” conform semnificaţiei sale feniciene, şi Tel – Aviv, sunt considerate locurile de unde arca lui Noe a plecat în călătoria sa pe mare, în necunoscut.
 
Eilat, oraş situat în extremul sud al deşertului Neguev, este o staţiune balneară foarte frecventată de la Marea Roşie, unde se găseşte şi un centru de plonjări submarine. La Marea Moartă, se găsesc numeroase staţiuni termale şi de thalassoterapie.
 
În 2010, 3 milioane de turişti au vizitat Israelul pulverizând astfel recordul de frecventare din istoria ţării.
 
Ziua 1 (24 FEB): Intalnire la Aeroportul International “Avram Iancu” (Cluj-Napoca) in data de 24 februarie 2018 la ora 03:00 cu reprezentantul agentiei. Zbor spre Tel Aviv. Chiar din aeroport grupul va fi preluat de catre  ghidul roman care va insoti grupul pe tot parcursul pelerinajului. 

Începem intinerarul cu un tur panoramic al orasului Tel Aviv si al orasului Jaffa care este un vechi port pe malul Marii Mediterane, acum faimos cartier al artistilor,  dupa care urcam pana in orasul Haifa care se afla la poalele Muntelui Carmel. Aici vom poposi la celebrele gradini BAHAI pentru a admira terasele suspendate.  Urcam pe Muntele Carmel si vom vizita Grota Proorocului Ilie Tezviteanul. Cina si cazare in hotel 4* in Nazareth/Tiberias
 
Ziua 2 (25 FEB): Micul dejun. Pelerinajul continua cu Cana Galileei, locul unde Isus a facut minunea “transformarii apei în vin”.  Apoi, facem o vizita de ansamblu a Nazaretului, cu oprire la Biserica “Buna Vestire”, cea mai mare constructie romano-catolica din Orientul Mijlociu;Biserica Sfantului Iosif (atelierul lui Iosif ) si o vizita optionala la Muzeul Nazaretului. Urcam pe Muntele Tabor, unde a avut loc episodul ,,Schimbarii la fata” si continuam cu vizitarea bisericii romano-catolice sau a bisericii ortodoxe, la alegere. Vizitam Biserica Anuntarii cu izvorul Mariei, iar ulterior urcam pe Muntele Golan pentru a vedea fabrica de ulei de măsline. Cazare la hotel de  4* in Nazaret/Tiberias.
 
Ziua 3 (26 FEB): Micul dejun. Mergem la Capernaum, locul in care a predicat Isus. Continuam cu vizite la casa Sfantului Petru si Sinagoga orasului. Vizitam Thaba, locul inmultirii painilor si pestilor. Apoi, Biserica de pe Muntele Fericirii, unde a avut loc predica de pe munte, continuand spre nord de-a lungul Iordanului la locul botezului, situl Baptist Yardenit. O croaziera pe Marea Galileei si optional un pranz delicios la un restaurant pescaresc, unde vom putea servi pestele “Sfantului Petru”. Spre finalul zilei optional putem vizita centrul de prelucrare a diamantelor ,,Caprice” din Tiberias. Cina si cazare în Betleem la hotel de 4*.
 
Ziua 4: (27 FEB): Micul dejun. Ne indreptam spre pustiul Iudeii: vizita la celebra fortareataMasada (monument UNESCO 2001), construita de Regele Irod. Simbol al libertatii evreilor, fortareata mai pastreaza intacte cele doua sute de coloane de marmura care infrumuseteaza vechile bai incalzite, precum si frescele si mozaicurile antice. Masada este situata pe malul vestic al Marii Moarte, cel mai jos loc de pe Pamant (400 m. sub nivelul marii) si cel mai bogat in saruri minerale lac din lume. (La cerere, ne putem indrepta spre renumita statiune Qalya pentru a face baie in Marea Moarta). Apoi, vom intra in cel mai vechi oras din lume, Ierihon. Vizita la Dudul lui Zacheu, privire spre Carantania, locul in care a fos dus Isus de duhul pentru a fi ispitit.   Cina si cazare in Betleem la hotel de 4*.
 
Ziua 5 (28 FEB): Micul dejun. Vizitam Bethleemul – Biserica Nasterii Domnului cu pestera locului de origine. Vizita la Capela Sf. Ecaterina. Mergem spre Muntele Scopus pentru panorama Muntelui Maslinilor, vizitam Biserica Pater Noster, iar apoi coboram spre Biserica Dominus Flevit, Gradina Ghetsimani cu Biserica Natiunilor si Pestera Ghetsimani. Optional putem vizita si Biserica Adormirii Maicii Domnului. Parcurgem pe jos  Via Dolorosa cu cele 14 opriri. Intram in Cetatea Sfanta pe poarta Leilor, unde vom vizita Scaldatoarea Betezda. Vizitam Sfantul Mormant, Golgota, Piatra Ungerii. Urmeaza Muntele Sionului, locul Cinei cea de Taină si a coborarii. Zidul Plangerii Cina si cazare in Betleem la hotel de 4*.
 
Ziua 6 (1 MAR): Transfer aeroport Tel Aviv. Dupa formalitatile de plecare ne vom imbarca pe cursa WIZZAIR W6 3480 cu decolare la ora 09:55 si sosire la aeroport , ora 13:10.

Numar catalog: FLDF

Detalii

Tariful include: 
 • Biletul de avion CLJ - TLV - CLJ - cu compania aeriană WIZZAIR 
 • Cazarea: 5 nopti la hoteluri de 4* - demipensiune (mic dejun si cină)
 • Intrarea la toate obiectivele turistice mentionate in program
 • Ghid vorbitor de limba romana
 • Reprezentant specializat insotitor de grup
 • Transportul cu autocar modern pe tot parcursul pelerinajului.
 • BONUS: Urcarea la muntele Tabor, intrarea la muzeul Holocaustului 
Tariful nu include: 
 • Taxe aeroport - obligatorii (145 eur/ pers); 
 • Bacsis „TIPs” pentru sofer si ghid - obligatoriu (30 eur/pers); 
 • Supliment camera single (200 eur/pers); 
 • Asigurarea storno si asigurarea medicala; 
 • Inchiriere casti  sonorizare pe tot parcursul excursiei (10 eur/ pers) - obligatorii.

Cazare

5 nopti la hoteluri de 4*

Masa

Demipensiune

Transport

Pachetul include ilet de avion CLJ - TLV - CLJ - cu compania aeriană WIZZAIR

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha