De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Qatar Airways este compania aeriana nationala a Statului Qatar si una din marile povesti de succes din industria aviatiei. Operatiunile au inceput in 1994 cand compania aeriana era un mic transportator regional care deservea doar cateva rute. Compania aeriana a fost relansata in 1997 sub mandatul Inaltimii Sale (Emirul aflat in fruntea statului la momentul respectiv), Seicul Hamad bin Khalifa Al Thani, cel care a conturat viziunea de transformare a Qatar Airways Intr-una dintre primele companii aeriene care asigura cele mai inalte standarde de servicii si excelenta.
 
Qatar Airways a devenit de atunci unul din transportatorii cu cresterea cea mai rapida din lume, inregistrand o extindere fara precedent, cu o medie de crestere cu doua cifre de la un an la altul.
 
Qatar Airways se mandreste cu titlul de Compania Aeriana a anului 2011, 2012 si a anului 2017 primit la ceremoniile de decernare a premiilor anuale Skytrax World Airline Awards. Peste 18 milioane de calatori din toata lumea i-au acordat votul intr-un studiu realizat de prima companie de audit global din industria aviatica.

Detalii

Oferta speciala QATAR AIRWAIS: Bucuresti – Krabi de la 639 euro/persoana/dus-intors:

  • oferta poate fi modificata sau retrasa in orice moment si este valabila in limita locurilor disponibile;

  • oferta valabila: pana la data de 04 Ianuarie 2018;

  • perioada calatorie: pana pe 15 Noiembrie 2018;

  • clasa economy;

  • tariful pentru clasa premium incepe de la 2491 euro/persoana/dus-intors;

  • tariful este dus-intors si poate varia in functie de disponibilitate;

  • taxele de aeroport sunt incluse;

  • taxa de emitere nu este inclusa, variaza intre 15-30 euro in functie de tariful biletului de avion/persoana;

  • locuri limitate.

Va asteptam!

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha