De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Milano este recunoscut ca una dintre capitalele modei si design-ului, metropola Lombardiei fiind faimoasa pentru casele de moda si cochetele magazine. Pasionatii de moda, extravagant si frumos, precum si iubitorii de arta  sunt turistii favoriti ai metropolei italiene a modei si afacerilor. Milano se mandreste insa si cu creatiile artistice ale lui Michelangelo si Leonardo da Vinci, dar si cu o viata de noapte incredibila si exuberanta.

Numar catalog: MIL01045 ST

Cazare

Localizare: hotel de clasa mijlocie foarte ingrijit, cu o atmosfera prietenoasa, amplasament central. Statia de metrou: Porta Venezia.

Facilitati hotel: gradina, bar, spatiu pentru fitness (inclus), lift, restaurant.

Dotari camere: 79 de camere, uscator de par, TV, minibar, aer conditionat, seif.

Masa

Mic dejun.

Transport

Afla acum cele mai noi oferte la biletele de avion catre aceasta destinatie.

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha