De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).
 
Tanzania este poate cea mai uluitoare tara din Africa, pentru ca nu veti mai gasi nicaieri intr-un singur loc, o varietate atat de mare de peisaje, istorie, oameni si viata salbatica. Daca ne gandim doar la peisajele sale, de la varfurile inalte acoperite de zapezi de pe Kilimanjaro pana la plajele cu corali din Zanzibar si la iarba savanei pana la rocile ascutite de pe Rift Valey, de la raiul din Craterul Ngorongoro pana la sanctuarul din Lake Manyara, toate acestea sunt minunate opere de arta ale naturii si am putea spune ca te fac sa te indragostesti de Africa de la prima vedere.

Indiferent ce metoda alegeti pentru a o vizita, Tanzania este o experienta unica, in care privelistea schimbatoare a rezervatiilor naturale si viata salbatica nu vor inceta sa va fascineze, de fiecare data cand ajungeti acolo. Plajele exotice ale Tanzaniei, incluzand aici si tarmurile cu nisipuri albe din Zanzibar, ofera tot atata relaxare, pe cat de multa aventura si exaltare ofera safariul din savana. Safari in limba swahili inseamna pur si simplu "calatorie", dar in engleza a devenit un sinonim pentru aventura de cunoastere a vietii salbatice din Africa. "A merge in safari" este si va ramane intotdeauna o experienta fascinanta. 
 
Turismul s-a dezvoltat exploziv in ultimii ani in Tanzania, aproape un sfert din suprafata tarii fiind cedata parcurilor nationale si rezervatilor de vanatoare si localnicii vegheaza ca natura si viata salbatica sa ramana neschimbate, asa cum sunt de milioane de ani. La acestea adaugati plajele albe si splendide din Zanzibar si lodge-urile si resorturile cu servicii impecabile, ghizii experimentati si instruiti si veti avea imaginea unei vacante de vis.
 
Acest circuit safari vă va duce în parcurile naționale din Tanzania cu o viață sălbatică impresionanta și peisaje uimitoare. În fiecare zi a circuitului veti fi cazati in lodge-uri și camp-uri situate în locuri fantastice. Tanzania este pur și simplu magică.
 
Itinerariu:
Ziua 1:
Sosire individuala la minunata Moivaro Coffee Plantation Lodge (3,5 stele), situat la 7 km de Arusha, sau preluare de la aeroport Kilimanjaro International si transfer la lodge. Restul zilei va sta la dispozitie. Gradinile magnifice ale acestui lodge pot fi explorate intr-o plimbare de aprox. 2km.  Innoptare.
 
Ziua 2: Arusha – Tarangire National Park
După micul dejun, începeți călătoria spre Parcul Național Tarangire. Parcul național Tarangire cu o suprafata de 2.600 km2, este una dintre cele mai frumoase zone protejate din Africa. Râul Tarangire, denumire data si parcului, oferă apa pe tot parcursul anului turmelor de animale, care sunt situate de-a lungul râului. Veti explora flora si fauna si veti face o oprire la pranz pt. un picnic. Sosire la Maweninga Camp (4 stele)  după-amiaza târziu. Tabăra este situată în partea de nord-vest a parcului și a fost construită pe un imens "Kopje" (piatră de granit). Vedere spectaculoasă asupra lacului Burungi si de asemenea mai la nord, asupra lacului Manyara din Rift Valley. Cina și cazare. Aproximativ 150 km (mic dejun,pranz picnic, cina)
 
Ziua 3: Tarangire National Park - (Lake Manyara National Park) – Bashay
După micul dejun, călătoria spre Parcul Național Lake Manyara (vă rugăm să verificati informatiile din secțiunea "Bine de știut"). Cel mai mic parc național din Tanzania găzduiește o varietate de specii diferite de animale sălbatice, pe care veti avea ocazia sa le observati pe tot parcursul zilei. Opriți-vă la pranz pt. un picnic pe drum, înainte de a ajunge la Bashay Rift Lodge (4 stele), după-amiaza târziu. Construita pe un deal cu vedere la 360°, aceasta unitate de cazare este înconjurată de o plantatie de cafea / fructe, deasupra magnificul peisaj al Rift Valley. Cina și cazare. Aproximativ 150 km (mic dejun, pranz picnic, cina)
 
Ziua 4: Bashay - Lake Manyara National Park - Ngorongoro Conservation Area
Continuați spre nord, în regiunea craterului Ngorongoro. O excursie ampla de observare a faunei sălbatice vă duce la crater. În această regiune există habitate diverse: pajiști deschise, păduri dense, pășuni și dealuri încântătoare. Punctul culminant este craterul Ngorongoro de 26.400 ha, cu aproximativ 25.000 de animale vii, inclusiv lei, elefanți, gnus și zebre. Pranzul sub forma de  picnic pe drum. Continuați spre  Olduvai Gorge și vizitați micul Muzeu Olduvai, unde sunt arătate descoperirile arheologice. În plus față de fundațiile preistorice din Africa de Sud și triunghiul Afra din Etiopia, Olduvai este al treilea loc cunoscut drept "leagănul omenirii". Ajungeți la Olduvai Camp (4 stele), situată la poalele unui "Kopjes". După-amiaza târziu, faceți o plimbare cu ghid spre vârful pietrei de granit pentru a vă bucura de apusul soarelui. Intoarcere pentru cină și cazare. Aproximativ 130 km (mic dejun, pranz picnic, cina)
 
Ziua 5: Ngorongoro Conservation Area -Serengeti National Park-Grumeti
După micul dejun, călătoria continuă în legendarul Serengeti National Park. Renumitul parc național cu savanele sale nesfârșite, este una dintre cele mai mari zone protejate din lume pentru animalele sălbatice. Mergeti pe urmele animalelor intr-un safari intensiv. În funcție de program, picnic sau masa de prânz in camp. Sosire la Grumeti Hills Camp (4 stele) la începutul după-amiezii. Această unitate de cazare cu energie solară, ale cărei clădiri sunt perfect construite într-o stâncă, se află în partea superioară a zonei protejate Grumeti Hills, situată la marginea Serengeti și oferă o panoramă minunată asupra zonei înconjurătoare. Cina și 2 nopți cazare. Aproximativ 200 km (mic dejun, pranz picnic, cina)
 
Ziua 6: Serengeti / Grumeti
După micul dejun, o plimbare ghidata. Prânz in camp. După-amiaza, relaxați-vă la piscină sau mergeți la un safari cu masina. Cina devreme, deoarece este un safari pe timp de noapte. Cazare. (mic dejun, pranz picnic saupranz normal, cina)
 
Ziua 7: Serengeti / Grumeti - Arusha
Mic dejun apoi transfer la Ikoma Airstrip pt. zbor la Arusha National Airport. Dupa sosire, transfer la hotel sau la Kilimanjaro Airport. Sfarsitul circuitului. Aprox. 85 km (mic dejun)

Numar catalog: DER

Detalii

Servicii incluse:
Intampinare la Kilimanjaro Internat. Airport sau hotel
  • Transferuri conforme cu itinerariul
  • Circuit conform itinerariu cu masina 4x4
  • 6 nopti de cazare in campurile/ lodge-urile mentionate sau echivalent
  • Zbor intern Ikoma- Arusha
  • Mese conform programului: mic dejun (6x), pranz (1x), pranz picnic  (4x),
cina (5x)
  • Ghid local / sofer vorbitor de limba engleza ( sofer cu cunostinte partiale de lb. germana)
  • Taxe de intrare si vizitarea obiectivelor turistice
  • Flying Doctor Service
Bine de stiut:
  • Limitari bagaj : Max. 15 kg (numai genti moi)
  • Nota pt Ziua 3 (Iunie -Octombrie): in sezonul uscat, in functie de conditiile meteo, principalul loc pt. observarea animalelor salbatice se va face in Tarangire National Park si nu asa cum este mentionat, in Lake Manyara National Park. Dupa pranz, care va fi tot in Tarangire National Park, calatoria continua la Bashay Rift Lodge.
 
Minimum de participanti: 2 persoane
Date de incepere circuit safari: sâmbătă 

Cazare

6 nopti de cazare in campurile/ lodge-urile mentionate in program sau echivalent

Masa

Mese conform programului: mic dejun (6x), pranz (1x), pranz picnic  (4x), cina (5x)

Transport

Agentia noastra va poate asigura transportul catre aceasta destinatie.

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha