De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile in momentul rezervarii).
 
Peru nu este o alta oarecare destinatie. Peru reprezinta inainte de toate leaganul civilizatiei incase, tara conchistadorilor si a amerindienilor, locul in care specialistii afirma ca extraterestrii si-au construit aeroporturi iar turistii jura ca vor reveni pentru a nu se stie cata oara. Peru este cea mai frumoasa, bogata, diversificata si fascinanta destinatie a Americii de Sud. Chiar daca este departe – si deci mai putin accesibila – aceasta tara a continentului american este una dintre putinele care merita orice efort pentru a fi “cucerita”.
 
Exista foarte putine locuri in lume care sa poata oferi diversitatea turistica pe care o pune la dispozitie, cu multa generozitate si la preturi rezonabile, aceasta tara a Americii Latine. Peru este destinatia universala deoarece orice turist, indiferent de gusturi sau afinitati isi poate satisface aici cam orice pretentie. De la catarari si trekking in Anzi, pana la plaja si scufundari in Pacific, de la turism cultural si arheologic in cele aproape 200 de muzee si situri arheologice ale tarii pana la explorari in natura sau incursiuni in traditii vechi de mii de ani, totul se afla aici. Cosmopolitul, urbanul, ritmul alert si cumparaturile febrile le gasiti in primul rand in Lima – capitala statului – o mare concentrare urbana mereu aglomerata si mereu grabita. Dar pentru orice turist al lumii, Peru inseamna inainte de toate peste 6000 de ani de civilizatie si cultura.
 
Ziua 1. Madrid – Lima. Transfer la hotel si cazare
 
Ziua 2. Lima. Mic dejun si imp liber pentru vizitarea orasului
 
Ziua 3. Lima – Arequipa. Mic dejun si zbor intern Lima – Arequipa. Transfer, vizitarea orasului si cazare.
 
Ziua 4. Arequipa – Colca. Mic dejun, transfer cu autocarul la Colca masa de pranz si cazare.
 
Ziua 5. Colca – Puno. Mic dejun, transfer cu trenul la Puno si cazare
 
Ziua 6. Puno. Mic dejun, excursie pe insula Uros & Taquile (lacul Titicaca). Retur la Puno, masa de pranz si cazare.
 
Ziua 7. Puno – Cuzco. Mic dejun, transfer, masa de pranz si cazare la Cuzco
 
Ziua 8. Cuzco. Mic dejun, vizitarea orasului si a ruinelor arheologice
 
Ziua 9. Cuzco – Machu Picchu. Mic dejun, transfer cu trenul si vizita la Machu Picchu, masa de pranz si intoarcere la Cuzco cu trenul.
 
Ziua 10. Cuzco – Lima – Madrid. Mic dejun si transfer la aeroport pentru zborul catre Madrid, via Lima.
 
Ziua 11. Madrid. Sfarsitul calatoriei

Numar catalog: MUND

Detalii

SERVICII INCLUSE:
  • Bilet de avion cu plecare din Madrid, Barcelona, Bilbao și Palma de Mallorca
  • Transferuri
  • 9 nopti cazare in hoteluri de 3*, 4* si 4*+ sau 5*, cu regimul de masa conform programului
  • Asigurare medicala
  • Asistenta turistica
 
NU SUNT INCLUSE:
  • Asigurare storno (recomandata)

Cazare

9 nopti cazare in hoteluri de 3*, 4*, 4*+ si 5* cu regimul de masa conform programului

Masa

Conform program

Transport

Bilet de avion cu plecare din Madrid, Barcelona, Bilbao și Palma de Mallorca

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha