De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Banyan Tree Samui 6* este inconjurat de o plaja cu nisip alb, cu vedere la apele cristaline ale Golfului Lamai. Statiunea se desfasoara ca o serie de terase asezate pe coasta unui deal, la sud-estul coastei Koh Samui.

Numar catalog: USM30322 AC

Detalii

Oferta speciala:
Un copil pana la 11 ani gratuit in camera cu 2 adulti

Cazare

Localizare: este situat direct pe plaja Golfului Lamai.

Dotari camere: piscina privata pentru fiecare vila, DVD player, TV flat-screen. Baile au ferestre inalte si doua chiuvete. 

Facilitati hotel: spa, 5 zone pentru cina, WI-Fi, sala fitness, biblioteca si beauty shop. Micul dejun este buffet international. Mancaruri traditionale tailandeze pot fi servite la restaurantul Saffron.  

Masa

Mic dejun.

Transport

Afla acum cele mai noi oferte la biletele de avion catre aceasta destinatie.

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha