De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).
 
Kenya – parte a Continentului Negru, este poate ultima bucata de pamant din acea Africa adevarata, necunoscuta, salbatica, cu traditii pierdute in negura timpului. Aici mai exista savanele cu animale, triburi nomade cu oameni simpli si fericiti.
 
Sunt multe lucruri de vazut si de facut in Kenya! Oferta abunda!
De la plajele de vis de pe coasta Oceanului Indian, flora si fauna unica, savanele, marea transhumanta, insulele arhipelagului kenyan – Insula Lamu cu fortaretele sale construite de arabi, apoi Insula Pate, mai indepartata, unde indeletnicirea de baza este pescuitul de homari – continuand cu palpitantele „safari” (apropo, cuvantul vine din limba swahili si inseamna „calatorie”) in parcurile nationale si rezervatiile naturale precum Tsavo de Est si Vest, Masai Mara, Amboseli, Lacul Turkana – cel mai mare lac desertic si totodata alcalin de pe glob, cu o culoare unica de unde i se trage si denumirea de „Marea-de-Jad”, lac aflat la poalele Muntelui Kulal din partea kenyana a Vaii Marelui Rift African – continuand cu complexul natural Samburu, Buffalo Springs si Shaba, apoi Lake Nakuru si nu in ultimul rand cu impresionantul Munte Kenya (5199 m).
 
Pentru o vacanta rupta de timp in adevaratul sens al cuvantului, vizitati Kenya! 
 
Parcul național Tsavo este cel mai mare parc național din Kenya, cu circa 21,000 de kilometri pătrați. Acesta este împărțit în Tsavo East și West National Park. Renumitii elefanti rosii Tsavo, sunt resposabili pentru transformarea acestei zone din padure intr-o savana bine dezvoltata.
 
Itinerariu:
Ziua 1: Mombasa - Tsavo East National Park
Plecare de la hotelul de la plajă (aprox. ora 6:00 pt coasta de sud,  7:30 ore pt coasta de nord) sau de la aeroportul Mombasa (aprox.  8 ore) până la Parcul Național Tsavo East. Pentru prânz veți ajunge la unitatea de cazare. Dupa-amiaza faceti primul safari in parc. Cazare la Camp Manyatta (3 stele). Aproximativ 250 km (pranz, cina)
 
Ziua 2: Tsavo East National Park - Tsavo West National Park
După micul dejun vă veti duce la Tsavo West National Park. Pe drum veti observa ocazional animale. Vizitați Mizma Spring Sources. Bucurați-vă pe drum de un pranz sub forma de picnic.  Cină și cazare la  Voyager Ziwani Camp (3 stele ) . Aproximativ 170 km (mic dejun, pranz picnic, cina)
 
Ziua 3: Tsavo West National Park - Mombasa
Intr-o excursie dimineața devreme, veți  observa cum incepe ziua.  Apoi, veți lua micul dejun. Pe parcursul călătoriei de întoarcere spre Mombasa, prin Parcul Național Tsavo West, veti putea observa animale sălbatice. Vă puteți bucura de masa de prânz sub forma de picnic. Sfârșitul scurtei calatorii, seara în hotelurile de la pla din Mombasa.
Aproximativ 280 km (mic dejun, pranz picnic)

Numar catalog: DER

Detalii

Servicii incluse:
  • Circuit dus/intors conform descriere cu minibus
  • 2 nopti de cazare in camp-urile/ lodge-urile mentionate sau echivalent
  • Mese conform programului mic dejun (2x), pranz (1 x,  pranz picnic (2 x), cina (2 x)
  • Apa minerala in masina ( cantitate limitata )
  • Ghid vorbitor de limba engleza / sofer (cunostinte partiale de lb germana )
  • Intrari in parcurile nationale
  • Flying Doctor Service
  • Ghid de calatorie cu documente
Bine de stiut:
  • taxele de viza nu sunt incluse
  • circuitul se face impreuna cu alti turisti
Numar minimde participanti:  2 pers.
Date de incepere circuit: in fiecare luni, miercuri

Cazare

2 nopti de cazare in camp-urile/ lodge-urile mentionate in program sau echivalent

Masa

Mese conform programului mic dejun (2), pranz (1),  pranz picnic (2 ), cina (2x)

Transport

Agentia noastra va poate asigura transportul catre aceasta destinatie.

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha