De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Hotelul Vana Malsi Estate se afla la o ora de aeroportul din Dehradun. Spa-ul ofera o multitudinne de tratamente terapeutice si traditionale ( acupunctura , masaj ).

Numar catalog: DEL88005 LX

Cazare

Localizare:  Hotelul se află la este de orasul Dehradun, intr-un cadru natural aparte. "Vana" inseamna natura.
Facilitati hotel: 2 restaurante,bar, spa,sala de fitness,centru de ayurveda,piscina interioara si exterioara,yoga,terenuri de tenis.
Facilitati camere : toate camerele au vedere la gradina sau padure, aer condiţionat ,minibar, iPod docking station, internet.

Masa

Pensiune completa.

Transport

Agentia noastra va poate pune la dispozitie cele mai bune oferte pentru biletele de avion catre aceasta destinatie.

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha