De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Natura creste in cel mai salbatic mod, stearpa si frumoasa. Tacerea cuprinde vasta intindere si-ti dezvaluie peisaje incredibile in aceste locuri tulburatoare, propice pentru experiente deosebite. Fie ca alegi sa explorezi necunoscutul in pasi de tango sau in chiote de incantare, totul se dezvaluie intr-o nota plina de aventura.
Alege un circuit in Patagonia si lasa-te purtat mai departe de-a lungul fiordurilor, gusta frumusetea argentiniana si imbata-te cu exuberanta chiliana. Vei trai fiecare senzatie la o scala colosala si vei aduna povesti de spus lumii intregi si amintiri de pastrat o viata si chiar mai mult.
 
Oras de plecare: El Calafate, Argentina
Oras de sosire: Punta Arenas, Chile / El Calafate, Argentina
 
Zilele 1 si 2 - Los Glaciares National Park & El Chalten, Argentina
Sosire în El Calafate, poarta de acces a Parculului National Los Glaciares, casa Ghețarului Perito Moreno. După-amiază vom petrecere timpul liber pentru a explora orașul sau coloniile cu pasari marine de-a lungul Lacului Argentino, înainte de întâlnirea cu ghidul nostru pentru o infoarmare detaliata asupra calatoriei. A doua zi, plecam devreme pentru a vizita uluitorul Ghetar Perito Moreno iari mai târziu vom pleca la El Chalten în inima parcului.
 
Zilele 3 si 4 - Fitz Roy & Taberele Cerro Torre
Ape cristaline, păduri de fag în floare, orhidee magnifice și triluri de pasari ne conduc până la tabera de bază a alpiniștistilor, Fitz Roy & Cerro Torre. Admirati spiralele de roca incrustate in alota glaciară patagoniana, în timp ce condorii andini și vulturii se avânta in inaltul cerului
 
Zilele 5 si 6 - Puerto Natales, Torres Del Paine National Park & River Serrano
Calatorim prin pampas spre Puerto Natales pe malul raului Seno Ultima Esperanza, renumit pentru crabii rege și poarta de acces către Torres del Paine National Park. Dupa un somn relaxant, ne imbarcam pentru o calatorie la ghețarul Balmaceda, ne transferam pe salupele rapide Zodiac pentru o excursie de neuitat de-a lungul râului Serrano catreTorres del Paine.
 
Zilele 7 si 8 - Torres del Paine National Park
Vom admira iceberguri, lacuri glaciare de un albastru pal, impresionante plăci de granit și Towers of Paine”. Plimbarea noastra prin parc necesită o 6-7 ore, mers dus-intors, dar merita efortul.
 
Zilele 9 si 10 - Punta Arenas, Chile
Vom calatori de-a lungul stepei Patagoniei, care ofera vederi spectaculoase ale Anzilor, pentru a ajunge după-amiaza în Punta Arenas. În ultima zi a calatoriei, vom face pregatirile pentru intoarcerea acasa.

Detalii

SERVICII INCLUSE:
 • 9 mic dejun, 5 pranzuri si 7 cine
 • Cazare la hoteluri si cabane
 • Transport privat
 • Toate taxele de orientare și bilete de intrare in National Park
 • Ghizi locali vorbitori de limba engleză
 • Călătorie condusa de un expert naturalist
 
NU SUNT INCLUSE:
 • Bilete de avion pentru zborurile internaționale și interne
 • Taxe de aeroport
 • Transferurile care nu sunt specificate în itinerariul
 • Viză, pașaport și taxele de vaccinare
 • Asigurare de călătorie și taxele de evacuare de urgență
 • Toate elementele de natură personală, inclusiv, dar fără a se limita la: băuturi alcoolice, servicii de spălătorie, îmbrăcăminte personală, cheltuieli medicale, gratuități, și taxele de e-mail sau telefon

Cazare

Cazare in hoteluri si cabane de categorie superioara.

Masa

9 mic dejun, 5 pranzuri si 7 cine

Transport

Agentia noastra va pune la dispozitie bilete de avion la cele mai mici preturi catre aceasta destinatie

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha