De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Aceasta oferta este valabila in momentul publicarii si poate fi modificata in orice moment.

Harmony of the Seas - cea mai noua achizitie a companiei Royal Caribbean International din premiata clasa Oasis (lansare: iunie 2016), este cel mai mare vas din lume cu cele mai interesante particularitati. Ne-am reimaginat si am imbunatatit experienta unica ce a facut ca Royal Caribbean International sa fie cea mai buna linie de croaziera 12 ani la rand. In timp ce copiii se pot bucura de Splashway Bay, puteti sa va plimbati prin Central Park sau sa va gasiti propriul paradis in unul din cele sapte cartiere de la bordul acestui vas. Degustati un cocktail preparat de un robot in barul unic Bionic Bar, si traiti momente speciale nu doar cu familia care este la bord dar si cu cei de acasa accesand VOOM - cel mai rapid internet de pe mare. Descopera cea mai frumoasa vacanta in familie pe un vas ca niciun altul pe mare.

Detalii

Tarife:  

 

Data imbarcare

 

Port

Tarif/pers in cabina dubla

INTERIOARA

Tarif/pers in cabina dubla

OCEAN VIEW

Tarif/pers in cabina dubla 

cu BALCON

08.02.2018

Fort Lauderdale, Florida

de la € 847

de la € 924

de la € 1085

*Tariful pentru tipul de cabina de mai sus reprezinta cea mai mica cotatie disponibila in sistem la momentul afisarii pentru categoria pe care o reprezinta.

Astfel in functie de disponibilitate tarifele pot varia.

 

Tarifele includ:

 • cazare in tipul de cabina mentionata cu pensiune completa la bordul vasului; cafea, apa, limonada la discretie;
 • activitati de recreeere: perete de catarare, simulator de surf, patinoar, tiroliana, carusel, piscina, topogane cu apa, Ultimate Abyss - cel mai inalt topogan pe mare, teatru (productii Brodway), spectacole la Aquatheater si Studio B, piscine, jacuzzi, discoteca, etc.;
 • Adventure Ocean: programe pentru copii si adolescenti; Experienta DreamWorks.

Tarifele nu includ:

 • taxa de viza SUA;
 • taxe portuare 90 euro/pers;
 • taxele pentru servicii la bord;
 • transportul cu avionul;transferul aeroport - port - aeroport;
 • bauturile alcoolice si racoritoare;
 • excursile optionale; asigurarea medicala si/sau/storno;
 • taxa de rezervare la restaurantele cu specific: 150 Central Park, Jamie's Italian, Wonderland, Sabor, Chops Grille, Izumi Hibachi & Sushi, Johnny Rockets, etc.;
 • servicii suplimentare: room service, centru spa, coafor, internet, cazinou, telefoane, etc.

Note:    Tarifele sunt in functie de disponibilitate si pot fi retrase fara o informare prealabila.

Tariful pentru tipul de cabina de mai sus reprezinta cea mai mica cotatie disponibila in sistem la momentul afisarii pentru categoria pe care o reprezinta. Astfel in functie de disponibilitate tarifele pot varia.

Imaginile cu cabinele sunt demonstrative. Mobilierul, dimensiunea si structura cabinei poate varia in functie de nava si categorie.

Numarul final al cabinei se poate schimba pana in ziua plecarii in croaziera. Compania de croaziera va garanta acelasi tip de cabina.

Compania de croaziera cat si capitanului navei isi rezerva dreptul de a modifica itinerariul de croaziera si orele de imbarcare/debarcare in porturi, atat inainte de inceperea croazierei, cat si in timpul croazierei pentru a asigura navigatia in siguranta a navei.

Cazare

Vasul: Harmony of the Seas

Detalii itinerariu 7 nopti:

Ziua

Sosire

Plecare

Itinerariu

11.11.2017

-:-

16:30

Fort Lauderdale, Florida

12.11.2017

-:-

-:-

Pe mare

13.11.2017

08:00

16:30

Labadee, Haiti

14.11.2017

10:00

19:00

Falmouth, Jamaica

15.11.2017

-:-

-:-

Pe mare

16.11.2017

08:00

19:00

Cozumel, Mexic

17.11.2017

-:- -:- Pe mare

18.11.2017

06:15 -:- Fort Lauderdale, Florida

*Itinerariul poate suferi modificari.

Masa

Pensiune completa.

Transport

Vasul: Harmony of the Seas.

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha