De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Tarifele sunt in functie de disponibilitate si pot fi retrase fara o informare prealabila
 

Nu conteaza cum preferi sa vizitezi Caraibele, cu siguranta nu ai facut-o niciodata asa. La bordul celui mai revolutionar vas - Anthem of the Seas. Simte adrenalina incercand sa faci SkyDiving direct de pe puntea vasului cu simulatorul pentru skydiving iFly. Sau joaca-te la SeaPlex, un spatiu pentrru activitati diverse ce ofera masinute busitoare, spatiu de dans si teren de basket. De asemenea, admira insulele de pe cel mai bun loc de pe orice vas, The NorthStar sau serveste o bautura la barul Bionic, unde cocktailurile intalnesc tehnologia. Exista un sigur mod sa te bucuri de frumusetile Caraibelor asa, doar cu Royal Caribbean.

Detalii

TARIFE :
Cabina dubla interioara  - de la 1095 euro / persoana
Cabina dubla exterioara, cu vedere la ocean - de la 1201 euro / persoana
Cabina dubla cu balcon, cu vedere la ocean = de la 1500 euro / persoana

Taxa de servicii la bord (bacsisurile/gratuitatile) in valoare de 149.94 euro/persoana nu este inclusa in tarif. Aceasta se poate plati in momentul rezervarii croazierei sau la bordul vasului in USD.
 
Tarifele includ:
 • cazare in tipul de cabina mentionata cu pensiune completa la bordul vasului; cafea, apa, limonada la discretie;
 • activitati de recreeere: perete de catarare, simulator de surf, patinoar, tiroliana, carusel, piscina, topogane cu apa, Ultimate Abyss - cel mai inalt topogan pe mare, teatru (productii Brodway), spectacole la Aquatheater si Studio B, piscine, jacuzzi, discoteca, etc.;
 • Adventure Ocean: programe pentru copii si adolescenti; Experienta DreamWorks.
Tarifele nu includ:
 • taxa de viza SUA;
 • taxe portuare;
 • taxele pentru servicii la bord;
 • transportul cu avionul;transferul aeroport - port - aeroport;
 • bauturile alcoolice si racoritoare;
 • excursile optionale; asigurarea medicala si/sau/storno;
 • taxa de rezervare la restaurantele cu specific: 150 Central Park, Jamie's Italian, Wonderland, Sabor, Chops Grille, Izumi Hibachi & Sushi, Johnny Rockets, etc.;
 • servicii suplimentare: room service, centru spa, coafor, internet, cazinou, telefoane, etc.
Note:
 • Tarifele sunt in functie de disponibilitate si pot fi retrase fara o informare prealabila.
 • Tariful pentru tipul de cabina de mai sus reprezinta cea mai mica cotatie disponibila in sistem la momentul afisarii pentru categoria pe care o reprezinta. Astfel in functie de disponibilitate tarifele pot varia.
 • Imaginile cu cabinele sunt demonstrative. Mobilierul, dimensiunea si structura cabinei poate varia in functie de nava si categorie.
 • Numarul final al cabinei se poate schimba pana in ziua plecarii in croaziera. Compania de croaziera va garanta acelasi tip de cabina.
 • Compania de croaziera cat si capitanului navei isi rezerva dreptul de a modifica itinerariul de croaziera si orele de imbarcare/debarcare in porturi, atat inainte de inceperea croazierei, cat si in timpul croazierei pentru a asigura navigatia in siguranta a navei.

Cazare

Cabina exterioara cu geam (vedere la ocean)
Cabina exterioara cu geam are in alcatuire 2 paturi twin ce se pot converti intr-un pat de tip King Royal, o zona de zi cu canapea si baie privata. Suprafata cabina: 17 mp.
 
Cabina cu balcon cu vedere la ocean cat. D2
Cabina are in alcatuire un dormitor cu doua paturi convertibile in pat matrimonial, zona de sedere cu canapea, baie si balcon privat. Suprafata cabina 18 mp, suprafata balcon 5mp.
 
Cabina interioara
Cabina are in alcatuire un dormitor cu doua paturi convertibile in pat matrimonial,zona de sedere cu canapea si baie. Un ecran de inalta rezolutie care se intinde de la podea pana in tavan ofera imagini in timp real ale oceanului si ale fiecarei destinatii vizitate.  Suprafata cabina 15 mp.

Masa

Pensiune completa

Transport

Port de imbarcare: Cape Liberty, USA
Data: 25 februarie 2018
 
Itinerariu:
Data
Port
Sosire
Plecare
 
 
 
 
25 Feb 2018
Cape Liberty, Nj (Ny Metro)
-
3:00 PM
 
 
 
 
26 Feb 2018
Pe mare
-
-
 
 
 
 
27 Feb 2018
Pe mare
-
-
 
 
 
 
28 Feb 2018
San Juan, Puerto Rico
3:00 PM
11:00 PM
 
 
 
 
01 Mar 2018
Philipsburg, St.Maarten
10:30 AM
7:00 PM
 
 
 
 
02 Mar 2018
St.Johns, Antigua
7:00 AM
5:00 PM
 
 
 
 
03 Mar 2018
Castries, St.Lucia
7:00 AM
6:00 PM
 
 
 
 
04 Mar 2018
Bridgetown, Barbados
7:00 AM
4:00 PM
 
 
 
 
05 Mar 2018
Basseterre, St.Kitts
10:00 AM
6:00 PM
 
 
 
 
06 Mar 2018
Pe mare
-
-
 
 
 
 
07 Mar 2018
Pe mare
-
-
 
 
 
 
08 Mar 2018
Pe mare
-
-
 
 
 
 
09 Mar 2018
Cape Liberty, Nj (Ny Metro)
6:00 AM
-
 
Itinerariul de mai sus poate suferi modificari.
 

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha