De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Hotelul Kensington Close 3* este situat aproape de Parcul Hyde. Statia de metrou High Street Kensington se afla la 150m de hotel si asigura conexiuni cu Hammersmith si Wimbledon. Hotelul Kensington Close 3* este o destinatie ideala pentru un city break.

Numar catalog: LON01135 ST

Cazare

Localizare: hotelul se afla la 2 minute de autostrada Kensington.

Facilitati hotel: camere pentru nefumatori, lift, seif, incalzire/ aer conditionat, receptie 24h, sala de conferinta/ petreceri, room service, restaurant, bar.

Dotari camere: TV, seif, baie proprie.

Masa

Mic dejun.

Transport

Afla acum cele mai noi oferte la biletele de avion catre aceasta destinatie.

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha