De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).
 
Pe malul drept al fluviului, Buda isi inalta colinele-i incarcate de farmecul unei istorii milenare; pe malul stang, Pesta se desfasoara, cu bulevardele-i largi, marginite de cladiri impunatoare si frematand de viata agitata a metropolei. Pe sub podurile trepidand de goana automobilelor sau tramvaielor, vaporasele de croaziera aluneca usor pe valurile Dunarii albastre.
 
La Budapesta se poate ajunge foarte usor. Cu masina: de la granita cu Romania nu sunt mai mult de trei ore; cu trenul: Bucurestiul este legat de Budapesta prin mai multe garnituri. Sunt aproximativ  14 ore de drum pana la Budapest Keleti. Avionul este cea mai rapida solutie; exista zboruri zilnice, dinspre Bucuresti-Otopeni, Targu Mures sau Timisoara.
Odata ajuns te asteapta magazine elegante, restaurante cu bucate gustoase specifice gastronomiei unguresti, cramele cu vinuri fine Tokay, muzee care adapostesc adevarate comori de arta, baile termale Gellert. 
 
Budapesta este considerata una dintre cele sclipitoare perle din siragul de orase asezate de-a lungul Dunarii; multi o numesc sora mai mica a Vienei, cu care intr-adevar are un grad de “rudenie”, nu numai geografic: indelungata apartenenta a Ungariei la Imperiul Austro-Ungar a inzestrat capitala tarii cu monumente si cladiri in stilul vienez.
 
O mare parte din farmecul orasului este datorat Dunarii, care strabate Budapesta de la nord la sud. Nu trebuie omis, insa, nici relieful, atat de diferit de-a lungul malurilor: coline abrupte pe partea dreapta (pe care localnicii le numesc dealuri), campie sau ses pe malul stang.
 
Castelul Buda (Budai Var) este vazut de multi ca principala atractie turistica din Budapesta. Denumit in trecut si Palatul Regal sau Castelul Regal, Castelul Buda este situat pe Dealul Castelului, locul unde se afla mai multe atractii turistice ale acestui frumos oras si se ridica semet deasupra colinei, constituind un reper vizual pentru turistii care se afla in Budapesta, pe uscat sau pe fluviu.
 
Bastionul Pescarilor este una dintre cele mai vizitate atractii turistice ale Budapestei datorita asezarii sale – langa Castelul Buda, pe Dealul Castelului, in zona medievala a orasului. In plus, Bastionul Pescarilor reprezinta cel mai inalt punct de observatie al capitalei Ungariei iar perspectiva asupra intregii Budapeste este absolut senzationala atunci cand admiri privelistea de pe zidurile acestei fortarete.
 
Biserica Matyas, sau, pe romaneste, Biserica lui Matei, vine de la numele ultimului mare rege al Ungariei, romanul Matei Corvin.
 
Cladirea Parlamentului maghiar constituie o atractie turistica a Budapestei din cel putin doua motive – primul din ele este ca asezarea Parlamentului este una deosebit de spectaculoasa, exact pe malul Dunarii. Al doilea motiv ar fi acela ca aceasta cladire este monumentala, la drept vorbind – a treia cladire a Parlamentului ca dimensiune din intreaga lume si probabil cea mai frumoasa. Construita in stil neogotic si inaugurata in 1896, cu prilejul celei de-a 1000-a aniversari a Ungariei, 
 
Dunarea este o atractie turistica aparte in Budapesta iar capitala Ungariei este una dintre capitalele care este favorizata din punct de vedere turistic de acest fluviu care il strabate, alaturi de Viena, Bratislava si Belgrad. Orasul este impartit, practic, in doua de acest fluviu iar Buda si Pesta se afla fiecare pe cate un mal al Dunarii. Dunarea la Budapesta este strabatuta zilnic de zeci de vapoare de croaziera dar si de sute de alte ambarcatiuni – unele de agrement, altele de transport local sau de transport marfa. Ca turist in Budapesta aveti la alegere o varietate larga de posibilitati pentru a vedea orasul, atat ziua cat mai ales noaptea cand toate cladirile sunt iluminate pentru a oferi spectaculozitate acestei asezari.

Numar catalog: BUD21022

Cazare

Mercure Budapest City Centre este situat în zona pietonală renumită, Váci Utca, din centrul Budapestei, la 2 minute de mers pe jos de Dunăre. Pune la dispoziție o parcare interioară. Accesul la conexiunea WiFi este gratuit în tot hotelul, iar la bar există un colţ cu computere.

Barul Café Vu se află în holul hotelului şi oferă vedere frumoasă la Váci utca. Mercure Privilege Lounge servește drept o sală de mic dejun elegantă, iar în timpul zilei, drept o zonă unde se pot savura gustări și băuturi. În afara sezonului în care funcționează sistemul de încălzire, aerul condiționat este disponibil în toate zonele.

În câteva minute se poate ajunge pe jos la diferite restaurante, magazine și baruri. Marea Sinagogă și Piaţa Deák Ferenc, care se află la intersecţia a 3 linii de metrou se poate ajunge pe jos în 5 minute. 

Masa

Mic dejun

Transport

Agentia noastra va poate asigura transportul catre aceasta destinatie.
Bilete de avion incepand de la 75 euro/persoana.

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha