De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).
 
Nicaieri in lume nu exista un oras atat de minunat precum Amsterdamul. Datorita canalelor, muzeelor faimoase in toata lumea si arhitecturii istorice ametitoare, Amsterdamul este considerat drept unul dintre cele mai romantice si frumoase orase din Europa.
 
De asemenea, Amsterdamul este un oras al tolerantei si diversitatii. Chiar daca are toate avantajele unui oras mare - cultura, viata de noapte, restaurante internationale, tranport foarte bine organizat - Amsterdamul este un oras linistit in mare masura datorita canalelor sale largi care nu permit drumuri cu trafic intens.
 
In acest oras nici o destinatie nu pare prea indepartata, insa, pentru o experienta autentica, este de preferat sa inchiriati o bicicleta.Preturile sunt mici, de la 7 euro pana la 15 euro pe zi, in functie de capacitatile ei.
 

Oude Kerk este cea mai veche clădire din Amsterdam. Această biserică este situată în vechiul cartier, destinat depozitelor în epoca medievală, denumit Oude Zijde (Oraşul Vechi). Lucrările la această casă parohială datează din secolul al XIII-lea. Iniţial biserica a fost construită pentru comunităţile de pescari din Amsterdam.

Piaţa Dam este situată chiar în centrul şi inima oraşului Amsterdam, deşi există, am putea spune, atracţii mult mai fascinante în oraş, trebuie să apreciem valoarea istorică şi politică a pieţei. Piaţa Dam a fost martoră la numeroase drame istorice deşfăşurate de-a lungul istoriei. Spre exemplu în anul 1808 când Napoleon Bonaparte şi trupele sale au ocupat oraşul, locul de recepţie a fost în piaţa Dam. Istoria impresionantă a pieţei Dam este relatată amănunţit de documetele deţinute în cadrul Muzeului de Istorie din Amsterdam

Begijnhof - Un pasaj bolţit şi micuţ conduce spre o grădină încântătoare înconjurată de case vechi. Casele din interiorul curţii au fost ocupate cândva de către călugăriţe aparţinând ordinului franciscan Sfânta Lucia şi care au îmbrăţişat stilul de viaţă beghin pentru femei, iar în prezent sunt ocupate de către femei singure. În centrul curţii mai puteţi vedea statuia lui Iisus şi puţin mai încolo puteţi admira o biserică medievală. La numărul 34 se află cea mai veche casa din Amsterdam. 

Canalele din Amsterdam - Datorită canalelor sale numeroase, Amsterdamul a mai fost denumit şi "Veneţia Nordului". Din acest motiv, o excursie în Amsterdam nu este completă fără o plimbare pe canale cu vaporaşul. Un tur al canalelor poate fi fascinant şi relaxant în cursul zilei, însă încântător şi romantic noaptea când cele mai multe case şi podeţe sunt luminate în culori diferite. Oraşul este străbătut de patru canale principale şi anume: Prinsen (Prinsengracht - Canalul Prinţesei), Heren, Keizers şi Singel.

Piaţa Rembrandt (Rembrandtplein) - Piaţa Rembrandt a fost cunoscută în trecut ca Piaţa Untului. Construită în anul 1668, în prezent această piaţă este decorată cu puburi, restaurante, cafenele şi hoteluri atrăgând turiştii ca un magnet, în special pe cei tineri. 

Districtul Felinarelor Roşii (Red Light District) - Bere şi atmosferă de petrecere, sex de vânzare şi o mulţime de turişti care privesc cu curiozitate. Magazinele sunt pline cu casete video, reviste şi jucării erotice. Districtul Felinarelor Roşii este mai mult un parc de amuzament sexual şi de multe ori nu este luat prea în serios de hoardele de turişti care îl vizitează anual.

Numar catalog: AMS10098

Cazare

NH Amsterdam Zuid este situat în cartierul de afaceri din Amsterdam, la 5 minute de mers cu mașina de World Trade Centre și de autostrada A10 și la 15 km de Aeroportul Schiphol. Acest hotel oferă unități de cazare de design, cu TV cu ecran plat, WiFi gratuit şi facilități de saună.

Hotelul este situat în apropiere de Amstelpark și la doar 3,5 km de districtul animat Pijp din Amsterdam. Stadionul Olimpic se află la 5,6 km.

Toate camerele de la NH Amsterdam Zuid au tapet colorat și mobilier modern, de design. Camerele au baie elegantă şi paturi box-spring de lux.

Oaspeții se pot relaxa în saună şi la solar sau pot rezerva un masaj. Sala de fitness este dotată cu echipament pentru exerciții cardio şi greutăți. NH Amsterdam Zuid oferă un serviciu de închirieri biciclete și o recepție cu program nonstop.

Restaurantul bar Sinfonia serveşte o varietate de mâncăruri şi produse de patiserie. De asemenea, sunt disponibile preparate vegetariene, iar oaspeții pot lua masa şi în cameră.

Stația de tramvai/ metrou Van Boshuizenstraat este situată la 950 de metri de hotel și oferă acces direct la centrul orașului Amsterdam, Piața Muzeului și gara centrală din Amsterdam, în doar 20 de minute. Zuidas, districtul de afaceri din Amsterdam, se află la 2 km de hotel. Spitalul Universitar VUmc este situat la 2,5 km de NH Amsterdam Zuid. 

Transport

Agentia noastra va poate pune la dispozitie cele mai bune oferte pentru biletele de avion catre aceasta destinatie.

Bilete de avion incepand de la 155 euro/persoana

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha