De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

DATE DE PLECARE: 23.06, 07.07, 24.07, 07.08
 
Ziua 1. CLUJ NAPOCA - STOCKHOLM
Prezentare în Aeroportul International Avram Iancu – Cluj Napoca  la ora 04.30 pentru zbor Cluj - Stockholm cu compania Lufthansa (cu escală la Munchen). După aterizarea în capitala Suediei, transfer la hotel. Cazare la Stockholm.
 
Ziua 2. Stockholm – Castelul Drottningholm
Mic dejun. Începem turul de Stockholm: vechiul oraş medieval (Gamla Stan), Catedrala, Palatul Regal, Parlamentul, Primăria, (în salonul albastru şi salonul auriu, în fiecare an, se decernează Premiile Nobel), Muzeul Vasa. Timp liber. Sugerăm vizita "Muzeului Satului”-Skansen, unde sunt expuse clădiri tradiţionale din toată Suedia. Opţional excursie (gratuită) cu autocarul sau croazieră cu vaporaşul (25 €) spre Castelul Drottningholm, reşedinţa oficială a familiei regale, numit şi "Versailles suedez". Întoarcere la Stockholm pentru cazare.
 
Ziua 3. Stockholm – UPPSALA - OSLO (520 km)
Mic dejun. Dimineaţă excursie spre Uppsala, capitala eclesiastică şi universitară a ţării, unde se vizitează Catedrala încoronării regilor suedezi, Castelul regal şi prestigioasa Universitate. După amiază traversăm Suedia către Oslo. Cazare la Oslo.
 
Ziua 4. OSLO
Mic dejun. Tur de oraş pietonal și cu transport public în Oslo: Parcul sculptorului Gustav Vigeland, Palatul Regal, Stortinget (Parlamentul), Teatrul Naţional şi Primăria (unde se decernează, anual, premiile Nobel pentru Pace), Fortăreaţa Akershus. Timp liber în capitala Norvegiei pentru a gusta farmecul oraşului în portul Akker Brygge, cu atracţiile sale: restaurante cu specific, magazine de creveţi şi specialităţi norvegiene din peşte etc. Cazare la Oslo.
 
Ziua 5. OSLO - GOTEBORG – Helsingor - COPENHAGA (560 km)
Mic dejun. Părăsim Norvegia pentru o ultimă vizită în Suedia, la Goteborg, cel de-al doilea oraş ca mărime al ţării şi cel mai mare port scandinav. Tur de oraş:  Gotheborgs Utkiken - turnul principal, Opera, Centrul Maritim, Radhuset (Primăria), Bursa şi Centrul Istoric Gustav Adolfs Torg. Deplasare către sudul Suediei pentru traversare cu feribotul spre Helsingor. Traseul trece pe lângă Castelul Kronborg, locul tragediei lui Hamlet, impunător prin arhitectura sa sobră. Cazare în capitala Danemarcei, Copenhaga.
 
Ziua 6. COPENHAGA
Mic dejun. Vizita în Copenhaga pietonal și cu transport public: Palatul Rosenborg - fosta reşedinţă regală, Palatul Christiansborg, Primăria, vechiul Port Nyhavn şi celebra statuie „Mica Sirenă” - simbolul capitalei daneze. Optional (20+20 €) excursie pentru vizitarea domeniului regal si a celui mai mare castel renascentist din Scandinavia, Frederiksborg - Muzeul National de istorie al Danemarciei, supranumit Versailles-ul Nordului si la fabrica de bere-muzeu Carlsberg, o emblema a culturii daneze. Timp liber pentru vizită în Copenhaga, în parcul de distracţii Tivoli (al 3-lea ca faimă din Europa), deschis publicului încă din 1843. Cazare la Copenhaga.
 
Ziua 7. Copenhaga – HAMBURG – Berlin (590 km)
Mic dejun. Traversare cu ferry boat-ul în Germania, la Puttgarden (45 min.). Vizită în Hamburg: Primăria, Bursa, Biserica St. Jacobi, Binenalster, Biserica St. Michaelis şi zona portuară. Urmeaza Berlin pentru un tur de oraş cu autocarul, ca apoi să continuăm turul pietonal admirând de aproape: Poarta Brandenburg, Unter den Linden Strasse, Reichstag Insula muzeelor, Opera, Catedrala. Cazare la Berlin.
 
Ziua 8. BERLIN – CLUJ NAPOCA
Transfer la aeroport la ora 06.30 pentru zbor  la Cluj. Sosire  în Cluj în jurul orei 17.15.

Detalii

Preţul include
  • bilet avion Cluj-Stockholm şi Berlin-Cluj cu Lufthansa (orele se pot modifica);
  • transport cu autocar climatizat, clasif. 2 - 4*, exceptând ziua 4 si 6 (contra cost cu transport public);
  • 7 cazări cu mic dejun în hoteluri de 3 - 4* şi IBIS;
  • ghid însoţitor din partea agenţiei din ziua a 2-a până în ziua a 7-a inclusiv, in rest asistenta turistica.
 
Nu sunt incluse în preţ
  • Taxele de aeroport şi transferuri 195 €;
  • 1 bagaj de cala/pers. de 23 kg, circa  40 euro / pers.
  • traversările cu ferry boat-ul la Helsingor şi Puttgarden: taxele pt. pasageri şi autocar, în total  30 €/pers. (se achită la înscriere);
  • excursii opţionale: Frederiksborg, Croazieră la Drottningholm, minim 25 pers.
  • intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale

Cazare

7 cazări cu mic dejun în hoteluri de 3 - 4* şi IBIS

Masa

Mic dejun

Transport

Transport cu avionul, plecare din Cluj

Itinerar: Stockholm– Drottningholm– Uppsala– Oslo– Helsingor– Goteborg– Copenhaga– Hamburg– Berlin

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha