De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

DATE DE PLECARE: 18.05, 08.06, 29.06, 17.08, 12.09
 
Catedrale, palate orientale ca în 1001 de nopţi, moschei, metropole moderne precum Sevilla și Málaga  alături de unul din cele mai vechi orașe ale Europei, Cádiz, munţi cu vârfuri înzăpezite la doi pași de plaje mângâiate de soare, Pueblos Blancos, așezările albe din ţinutul bandiţilor, și ziduri albe din vechile cartiere arabe, având ferestre cu chenare ocru și balcoane de fier forjat; să mai adăugăm vinuri, corride, flamenco, rochii cu volane jucăușe, călăreţi trufași pe cai superbi și cârduri de señoritas în trăsuri pe la fiestele memorabile din aceste locuri. Acesta ar fi cel mai scurt rezumat pe care l-am putut face despre Andaluzia, ţinutul cel mai sudic, mai însorit și mai petrecăreţ al Spaniei, iar acum să-i depănăm pe îndelete întreaga poveste.
 
Ziua 1.   CLUJ NAPOCA – BARCELONA  (numai pentru  12.09* ) sau
BUDAPESTA – BARCELONA (pentru turistii din Timisoara, Arad si Oradea)
Prezentare în Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj la ora 15.00 pentru zborul Cluj Napoca-  Barcelona, cu  compania Wizz Air (** la cerere putem oferi si zbor din Budapesta pentru turistii din Timisoara, Arad si Oradea - Vezi orar de zbor detaliat). După aterizare, transfer pentru cazare şi cină la hotel pe Costa Brava.
 
Ziua 2. COSTA BRAVA – ZARAGOZA - MADRID (695 km)
Mic dejun. Plecare spre Madrid. Pe traseu oprire în Zaragoza, unde vizităm Basilica St. Maria del Pilar şi Catedrala La Seo del Salvador. Seara începem turul panoramic cu autocarul în capitala Spaniei: Piaţa şi Fântâna Cibele, Puerta del Sol, Piaţa Mayor, Bld. Grand Via, Piaţa Spaniei cu Monumentul lui Cervantes şi Palatul Regal. Cazare la Madrid.
 
Ziua 3. Madrid - El ESCORIAL (150 km)
Mic dejun. Utilizând transportul public, dedicăm întreaga dimineaţă explorării Palatului Regal şi faimosului Muzeu Prado. Timp liber în Madrid sau excursie la Escorial, simbol pentru rolul Spaniei lui Filip al II-lea în perioada Contra-Reformei. Mânăstirea, reşedinţa istorică a Regelui Spaniei, muzeu şi important nucleu de cultură, a fost declarata patrimoniu UNESCO. La întoarcerea spre Madrid, admirăm grandiosul monument din Vale de los Caidos. Cazare la Madrid.
 
Ziua 4. MADRID – ARANJUEZ – TOLEDO - CORDOBA (485km)
Mic dejun. Plecare spre Aranjuez, cu vizitarea Palatului (reşedinţa de vară a familiei regale) şi a grădinilor superbe care îl înconjoară. Urmează Toledo - fosta capitală a ţării, adevărat "oraş-muzeu” în care a trăit şi creat faimosul El Greco. Admirăm Catedrala, Sinagoga, Biserica San Juan, Podul San Martin şi zidurile fortăreţei medievale. Deplasarea continuă spre Andaluzia, cea mai impresionantă regiune a Spaniei. Seara, cazare la Cordoba.
 
Ziua 5. CORDOBA – SEVILLA - GIBRALTAR (395 km)
Mic dejun. Plecare spre Sevilla, al 4-lea oraş ca mărime din Spania, unde vizităm Piaţa Spaniei, Turnul de Aur, Bario Santa Cruz şi Palatul Alcazar. În apropiere de Alcazar se înalţă Catedrala, a 3-a din lume ca mărime. Străbatem sudul țării, pentru a ne caza în Algeciras. Excursie în Gibraltar, teritoriu britanic superb amplasat la poalele stâncii omonime. În rezervaţia Upper Rock, unde se urca (contra cost) cu microbuze locale, există o colonie de macaci, care încântă micii vizitatori, iar pentru pasionaţii de shopping, zona comercială a oraşului este un adevărat paradis. Întoarcere la hotel pentru cazare.
 
Ziua 6. ALGECIRAS - COSTA DEL SOL – CORDOBA - GRANADA (395 km) 
Mic dejun. Parcurgem turul Rivierei Costa del Sol, cu staţiuni renumite ca Torremolinos sau Marbella. Începem vizita în Cordoba, renumită prin Moscheea transformată în Catedrala după Reconquista - "Mezquita-Catedral” şi Juderia, vechiul cartier evreiesc, cu străduţe înguste şi balcoane cu flori. Seara sosire şi cazare la Granada.
 
Ziua 7. Granada - VALENCIA (450 km)           
Mic dejun. Începem vizita în Granada cu Alhambra (35 euro /pers. fara Palatul Nasrid - se încasează din agenție), cel mai important monument de artă islamică din Spania, reşedinţă a suveranilor mauri şi ulterior a Regilor Catolici. Aici admirăm vechea fortăreaţă Alcazaba, Grădinile şi Palatul Generalife, reşedinţa de vară a califilor, dar şi replica creştină a Palatului lui Carol al V-lea. Timp liber în centrul istoric pentru a vizita Catedrala cu renumita Capilla Real. Ne îndreptăm spre Valencia pentru cazare.                 
 
Ziua 8. VALENCIA - PortAventura – BARCELONA (360 km)  
Mic dejun. Tur de oraş în Valencia - centrul istoric cu străduţele sale înguste, Palacio del Marques de Dos Aguas în stil baroc şi Catedrala. Continuăm traseul spre Salou - staţiune de top de pe Costa Dorada, unde aveţi cateva ore la dispoziţie pentru a petrece timpul liber la plajă, în cafenele, restaurante sau magazine. Opţional, vă propunem PortAventura - cel mai mare parc de distracţii tematic din Europa şi al doilea de pe Glob, impresionant ca suprafaţă (35.000 mp), dar mai ales prin senzaţiile oferite. Cazare şi cină în Costa Brava.
 
Ziua 9. Barcelona - Mănăstirea MONTSERRAT
Mic dejun. Începem turul Barcelonei cu Sagrada Familia, operă a arhitectului Gaudi, Palatul Regal, Parcul Guell, Grădina Botanică din Parcul Montjuic, celebra La Rambla, Piaţa Catalunia. Timp liber pentru shopping, vizitarea Muzeului Picasso sau excursie la Montserrat, unde admirăm celebra Mănăstire construită pe stâncile abrupte ale muntelui Montserrat, renumit loc de pelerinaj. Întoarcere pentru  cazare şi cină la acelaşi hotel.
 
Ziua 10. BARCELONA – CLUJ  NAPOCA
BARCELONA – BUDAPESTA (pentru turistii din Timisoara, Arad si Oradea)
Mic dejun. La ora 16:00 transfer la aeroport pentru zborul spre ţară. Sosire in Cluj Aeroportul Internațional Avram Iancu în jurul orei 23:50. ( Pentru zborul de Barcelona – Budapesta  transferul de la hotel catre aeroportul din Barcelona va fi la ora  06.00).

Detalii

Preţul include
 • Bilet avion  Wizz Air : Cluj Napoca –Barcelona si retur ; (Budapesta – Barcelona si retur); orele de zbor se pot modifica;
 • 1 Bagaj de cala/ pers.  de  23 kg.
 • Check-in online GRATUIT,  numai pentru turistii care solicita acest serviciu si care trimit pe e-mail la momentul inscrierii o copie dupa documentul de identitate cu care vor calatori (fie carte de identitate, fie pasaport). Turistii au obligatia sa prezinte in aeroport ticketul de imbarcare.
 • transport cu autocar climatizat, clasificat 2 – 4*, exceptând ziua 3 (transport local contra cost);
 • 9 cazări cu mic dejun în hoteluri de 3* sau 2*;
 • BONUS 3 cine pentru cazările din Costa Brava;
 • ghid însoţitor din partea agenţiei în zilele 3 - 10 inclusiv, apoi asistenţă turistică
 
Nu sunt incluse în preţ
 • Taxe aeroport + transfer aeroport - hotel- aeroport 195 €;
 • Check-in la aeroport, circa 10 - 12€ /pers pe sens
 • autocar local şi transport public în ziua 3 (conf. normelor AETR);
 • vizite opţionale: Alhambra (doritorii pot achita doar din ţară, la înscriere);
 • intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.

Cazare

9 cazări cu mic dejun în hoteluri de 3* sau 2*

Masa

Mic dejun

Transport

Transport cu avionul din Cluj / Budapesta (pentru turistii din Timisoara, Arad, Oradea)

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha