De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).
 
Locuitorii celor două insule - Kitts şi Nevis - sunt denumiţi kittitians (sau kitticians) şi respectiv nevisians. Ambele insule au fost descoperite de către Cristofor Columb în al doilea voiaj al său spre America, în 1493.
 
Iniţial, Columb a denumit cea mai mare dintre insule după patronul sau protector, Sfântul Cristopher dar, în secolul al XVII-lea, coloniştii britanici au scurtat numele în Saint Kitts (saint în engleză inseamna "sfânt"). Columbus a denumit insula mai mică, învecinată, "Nuestra Senora de las Nieves" (Doamna noastră a norilor) din pricina faptului că, de cele mai multe ori, vulcanul din mijlocul insulei era înconjurat de nori ca de zăpada. Atunci când au sosit britanicii au modificat ortografia din Nieves în Nevis.
 
Aflate la o distanţă de aproximativ 3 kilometri una de cealaltă, Insulele Kitts şi Nevis se găsesc în partea de nord a Insulelor Leward, la circa 400 km de Porto Rico. Formate de aceleaşi forţe orogenetice, ambele insule au în partea lor centrală vulcani inactivi. Capitalele Basseterre, respectiv Nevis, sunt porturi implicate în turism.
 
Basseterre, cel mai mare oraş de pe insule, are o populaţie de 18.000 de locuitori, pe când Charlestown are aproximativ 1.500 locuitori. Ambele oraşe sunt centre guvernamentale şi turistice şi reprezintă principalele porturi şi centre comerciale ale insulelor. Ambele prezintă o combinaţie de arhitectură contemporană şi structuri coloniale. Împraştiate pe toată suprafaţă insulelor, multe din clădirile frumoase au fost proprietatea fermierilor bogaţi, câteva dintre ele fiind transformate în hoteluri sau resorturi turistice.
 
Majoritatea populaţiei din afara oraşelor mai mari traieşte în localităţi şi sate de la 20 - 30 de locuitori la câteva sute de locuitori. Legăturile dintre localităţi sunt făcute de o serie de şosele de coastă bine puse la punct dar şi de străzi interioare mai accidentate. În afară de turism, care reprezintă principala sursă de venit a locuitorilor insulelor, în principal datorită investiţiilor în resorturile hoteliere (majoritatea americane), există o industrie a berii, materiale plastice şi etanol. Moneda naţionala este dolarul est-caraibian, dar dolarul american este acceptat de către toti comercianţii.

Numar catalog: NEV60040 MK

Detalii

Tariful afisat include 7 nopti cazare in Superior Double Room, mic dejun inclus
Transportul catre aceasta destinatie nu este inclus.
 
MORE INCLUSIVE Transferuri de la / catre aeroportul St Kitts cu taxi de apa. Sejur minim 5 nopți.
 
Honeymoon Special: tinerii casatoriti primesc un cadou de bun venit și upgrade la o camera de categorie superioară (în funcție de disponibilitate). Valabil până la 12 luni de la căsătorie. Certificatul de căsătorie trebuie prezentat la hotel.

Cazare

Această proprietate se afla la 4 minute pe jos de plaja. Oferind un cadru frumos pe plaja Nisbet și lângă Newcastle Bay, Nisbet Plantation Beach Club oferă o piscină în aer liber cu vedere la Marea Caraibelor. Acesta are camere spațioase, un centru spa și 3 restaurante.
 
Fiecare cameră și suită de la Nisbet Plantation Beach Club dispune ferestre de luminoase, decor în stil caraibian cu finisaje din lemn și ventilatoare de tavan. Există Wi-Fi gratuit, o mașină de cafea și seif în toate camerele.
 
Restaurantul Great House datează din secolul al 18-lea și servește preparate gastronomice, precum și ceai după-amiază. Restaurantul Coconuts servește un mic dejun și o cină făcute la comandă pe terasa sa. Sea Breeze oferă prânz și cocktail-uri pe plajă.
 
Palm Spa oferă o gamă largă de tratamente, inclusiv masaje, masaj facial și manichiură. Există, de asemenea, un centru de fitness, un teren de tenis și o peluză de croak.
 
Scutere Vespa, camere video digitale și dispozitive GPS pot fi închiriate la recepție.

Masa

Mic dejun

Transport

Agentia noastra poate asigura transportul catre aceasta destinatie.

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha