De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Hotelul Best Western Le Patio des Artistes 4* se afla in apropiere de promenada Croisette si dispune de facilitati precum: restaurant, curte interioara cu terasa, bar, piscina si jacuzzi pe acoperis, plaja privata cu tarife speciale pentru clientii hotelului, internet, parcare.

Numar catalog: CEQ01010 ST

Detalii

Oferta Speciala: 6 = 5 pentru sejur in perioada 01.11.-25.03.2015

Cazare

Localizare: hotelul este situat la 150m de plaja si de promenada Croisette.

Facilitati hotel: restaurant, curte interioara cu terasa plina de vegetatie, bar, piscina si jacuzzi pe acoperis, plaja privata cu tarife speciale pentru clientii hotelului, internet, parcare.

Facilitati camere: aer conditionat, TV satelit, minibar, seif, internet, uscator de par

Masa

Mic dejun.

Transport

Agentia noastra va poate pune la dispozitie cele mai bune oferte pentru biletele de avion catre aceasta destinatie.

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha