De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Asezat pe ambele maluri ale Dunarii, orasul reuneste colinele Budei cu marile bulevarde din Pesta. Odinioara parte importanta a Imperiului Austro-Ungar, Budapesta este azi o capitala post-comunista infloritoare, renumita pentru bucataria delicioasa si pentru complexele SPA.

Numar catalog: BUD01019ST

Detalii

Early Booking 15% pentru rezervari de la min 3 nopti si intrare vinerea in perioada 31.08.-31.10.
Oferta speciala: 4 = 3 pentru sejur in perioada 27.07.-27.08.
(Early Booking si Oferta speciala nu se pot combina).

Cazare

Localizare: este situat direct pe malul Dunarii, in zona pietonala.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de 398 camere, restaurant, bar, piscina, sauna, lift, garaj.

Dotari camere: uscator de par, TV, minibar, instalatie pentru climatizare, seif, halat de baie, aparat pentru preparare ceai/cafea.

Masa

Mic dejun.

Transport

Afla acum cele mai noi oferte la biletele de avion catre aceasta destinatie.

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha