Tarife speciale de la Air France: bilet avion Bucuresti - Lisabona


Portugalia
De la 135.00 Euro / Persoana / Dus-intors

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • Taxele de aeroport sunt incluse,
  • Clasa economy.

Oferta nu include

Taxa de emitere nu este inclusa, variaza intre 10-20 euro in functie de tariful biletului de avion/persoana.

Valabilitate oferta

Perioada de vanzare: in limita locurilor disponibile.

Conditii oferta

  • Oferta poate fi modificata sau retrasa in orice moment si este valabila in limita locurilor disponibile;
  • Tariful este dus-intors si poate varia in functie de disponibilitate;
  • Locuri limitate;
  • Va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Descriere

Air France este principalul operator de transport aerian francez cu sediul in Tremblay-en-France situat la nord de Paris. Este o filială a grupului Air France-KLM și membru fondator al alianței globale SkyTeam de companii aeriene. Centrul global al companiei aeriene este la Aeroportul Internațional Charles de Gaulle dar aeroporturile Paris Orly, Lyon-Saint Exupéry, Marseille Provence, Toulouse Blagnac şi Nice Côte d'Azur servesc drept noduri secundare. Sediul central al companiei Air France, anterior în Montparnasse, se află pe Aeroportul Internațional Charles de Gaulle, la nord de Paris.
Air France a fost formată la 7 octombrie 1933 dintr-o fuziune a companiilor Air Orient, Air Union, Compagnie Générale Aéropostale, Compagnie Internationale de Navigation Aérienne (CIDNA), şi Société Générale de Transport Aérien (SGTA). În timpul Războiului Rece, din 1950 până în 1990, Air France a fost una dintre cele trei companii aeriene aliate principale care funcţionau în Germania pe aeroporturile Tempelhof şi Tegel situate în Berlinul de Vest. Membrii componenţi ai Air France deja construiseră rețele extinse în Europa către coloniile franceze din Africa de Nord și mai departe de acestea. În timpul celui de-al doilea război mondial, Air France şi-a mutat serviciile la Casablanca în Maroc. Air France şi-a desemnat primii însoțitori de zbor în 1946. Cursele europene au fost inițial operate de o flotă de aeronave Douglas DC-3. Până în 1948 Air France funcţiona cu 130 de aeronave fiind una dintre cele mai mari flote din lume. Air France a intrat în era avionelor cu reacţie în 1953 cu primul avion cu reacție din lume destinat transportului comercial, originalul de Havilland Comet seria 1. La 21 ianuarie 1976 Air France a efectuat transportul său inaugural supersonic pe ruta Paris - Rio via Dakar cu aeronava anglo-franceză BAC-Aérospatiale Concorde F-BVFA. Durata unui zbor de la Paris la New York era de 3 ore și 23 de minute la o viteză de aproximativ de două ori viteza sunetului. Air France a devenit una dintre cele două companii aeriene rămase care mai operau zboruri supersonice în mod regulat până la sfârșitul lunii mai în 2003.
De anul acesta Air France zboară către 35 de destinații din Franța și operează la nivel mondial servicii pentru pasageri și marfă către 163 de destinaţii din 92 de ţări inclusiv departamentele și teritoriile de peste mări ale Franței. Aceasta includ serviciile Air France de marfă și acele destinații deservite de francizele Air Corsica, CityJet și HOP!. Pe măsură ce Air France devine un partener strategic cu Delta Air Lines și Alitalia prin Alianța SkyTeam și printr-o întreprindere comună semnificativă, noi rute sunt rapid în curs de dezvoltare. Printre destinaţiile sale se numără: Regatul Unit, Coasta de Fildeş, Nigeria, Algeria, Iordania, Olanda, Madagascar, Belgia, Grecia, SUA, Bahrain, Mali, India, Thailanda şi multe altele.

Pret

135.00 Euro / Persoana / Dus-intors
Cere oferta Cere oferta