Facilitati

 • Aer conditionat
 • Beach front
 • Camera bagaje
 • Fitness
 • Gradina
 • Piscina
 • Room service
 • Scufundari
 • Sporturi nautice
 • Wellness & Spa
 • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

Cazare in Jungle Villa, mic dejun inclus

Oferta nu include

• Bilet de avion
• Transferuri
• Excursii optionale si intrarile la obiective;
• Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului;

Conditii oferta

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).

Cazare

Oaspeţii cazaţi la Song Saa Private Island pot admira recifele tropicale, vederea minunată la asfinţit, precum şi plajele private cu nisip alb, întinse de la insulele Koh Ouen şi Koh Bong până la Sihanoukville. Proprietatea oferă un concept all inclusive cu mese şi băuturi, o piscină infinită mare şi vile cu piscină privată şi acces gratuit la internet WiFi.

Vilele luxoase sunt construite din materiale naturale şi au 1 sau 2 dormitoare, o cameră de zi confortabilă şi terase la soare cu vedere la ocean. De asemenea, sunt dotate cu TV cu ecran plat, iPod docking station şi minibar bine aprovizionat. Băile private au chiuvetă dublă şi cadă.

Song Saa Private Island se află la 25 de minute de mers cu maşina şi 40 de minute de mers cu barca de Aeroportul Internaţional din Sihanoukville. Complexul asigură transfer de la Aeroportul Internaţional din Sihanoukville şi transfer cu barca de la Sihanoukville la Song Saa Private Island, la costuri suplimentare.

Sanctuarul Song Saa oferă şedinţe liniştitoare de yoga şi meditaţie, precum şi tratamente spa şi masaje relaxante. La plajă sunt disponibile sporturi acvatice precum navigaţie, snorkelling şi caiac. Ca alternativă pentru mese, complexul poate organiza grătare pe plajă.

Restaurantul serveşte preparate cambodgiene şi occidentale. După cină, oaspeţii se pot bucura de briza oceanului în lounge, savurând un cocktail sau un pahar de vin.

Descriere

Regatul Cambodgiei este una din cele mai palpitante destinații turistice ale lumii. După ani de izolare, Cambodgia a fost deschisă turiștilor la mijlocului anilor 1990 iar numărul de turiști a crescut an de an. Țara primește acum peste 2 milioane de vizitatori anual. Principalele destinații turistice ale Cambodgiei, Angkor Wat și templele emergente din regiunea Siem Reap, atracțiile culturale din capitala Phnom Penh și plajele din Sihanoukville, oferă o mulțime de locuri de cazare, restaurante și servicii turistice. Alte destinații, cum ar fi ariile împădurite din Ratanakiri și Mondulkiri, templele izolate de la Preah Vihear și Banteay Chhmar precum și bizarele capitale de provincie Battambang, Kampot și Kep sunt doar acum descoperite de către turiști. Toate acestea oferă, într-un mod unic, crâmpeie ale Cambodgiei "neatinse".

Cambodgia este și un tărâm al superlativelor. Templele antice de la Angkor Wat, Bayon și alte ruine ale Imperiului Khmer, se află pe lista celor mai grandioase și mai exclusiviste situri din Patrimoniul UNESCO - la fel de importante ca Machu Picchu, piramidele din Egipt sau Teotihuacan. Dar aceste locuri extraordinare sunt în contrast cu Câmpurile Crimei, Muzeul Genocidului Toul Sleng și alte reminiscențe ale istoriei recente și sângeroase ale Cambodgiei, un timp în care Pol Pot și regimul Khmerilor Roșii din anii 1970 au comis cele mai mari atrocități ale secolului XX. Totuși, populația băștinasă khmeră, prezentă în proporție de 90%, impresionează vizitatorii prin amabilitate, veselie (sabai) și gentilețe. Omniprezentul zâmbet khmer este legendar, așa cum sunt și ospitalitatea și deschiderea de care dau dovadă cambodgienii.

Cod catalog: PNH80001 LX

Pret

481 Euro / persoana / noapte / Jungle Villa / Mic dejun
Cere oferta Cere oferta