Seychelles, Island Hopping - de la / pana la Mahe - 9 zile / 8 nopti


Seychelles
De la 1193 Euro / circuit 9 zile / persoana in camera dubla / mic dejun

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Intampinare la aeroportul din Mahe
 • Transferuri cu bus, cat cocos, barca rapida
 • Servicii de masa conform descrierii in program
 • Asistenta asigurata de agentia locala partenera
 • 8 nopti cazare - 3 nopți Praslin / 3 nopți La Digue / 2 nopți Mahé

Oferta nu include

 • bilet de avion Bucuresti - Seychelles - Bucuresti
 • asigurare medicala / storno
 • excursii, taxe de intrare în parcurile naționale și închirieri de biciclete pe La
  Digue

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejururi in perioada 01 Nov 2019 - 31 Oct 2020.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

 • Insula Praslin: Indian Ocean Lodge, Standard, Mic dejun
 • Insula La Digue: La Digue Island Lodge, Garden Chalet, demipensiune
 • Insula Mahe: Beryaja Beau Vallon, Standard, Mic dejun

Descriere

Acest Island Hopping oferă oportunitatea unică de a cunoaște în mod individual frumusețile naturale ale celor 3 insule principale din Seychelles. Sejururile pot fi rezervate atat in case de vacante cat si in hoteluri de clasa medie sau superioara.

Cod catalog: DER SEZ22600

Itinerariu

Ziua 1: Mahé - Praslin
Sosire pe aeroportul de destinație Mahé, transfer cu barca rapidă „Cat Cocos” către Praslin și transfer la pensiunea dvs. rezervată. Proiectați-vă timpul liber în Praslin individual și decideți ce frumuseți naturale doriți să vizitați. În timpul șederii pe Praslin, învață să apreciezi ospitalitatea Seychelles în timp ce iei masa la restaurantele locale sau limba-te prin piețele colorate. 3 nopți în fiecare pensiune rezervată pe Praslin, de ex. la Le Duc de Praslin (cat. Mediu superior, categoria țării: 4 stele).

Ziua 2: Praslin
Pe Praslin veți descoperi o insulă care și-a păstrat farmecul rural. A doua mare insulă are multe golfuri frumoase, cu nisip alb și cu plajele „Anse Lazio” și „Anse Kerlan” care sunt considerate a fi cele mai frumoase din lume. Relaxați-vă pe una dintre plajele albe de zăpadă sau descoperiți lumea subacvatică colorată în timp ce faceți snorkeling.

Ziua 3: Praslin
Poate doriți să vizitați astăzi celebrul Parc Național „Vallée de Mai”, acest lucru nu ar trebui să lipsească în timpul unei vizite Praslin (intrarea plătită local). Aici crește celebrul palmier cu nuca de cocos dublu „Coco de Mer” de către mii. „Coco de Mer” crește doar acolo și pe o altă insulă mică, dar nelocuită.

Ziua 4: Praslin - La Digue
După micul dejun, transferul cu feribotul către La Digue (aproximativ 15 minute). Transfer la pensiunea dvs. sau la hotel. La Digue este renumit pentru stâncile sale din granit și stilul de viață pașnic al locuitorilor săi. cel mai bine explorati insula cu bicicleta. Există câteva centre de închirieri de biciclete chiar în spatele zonei unde opreste feribotul, La Passe. Pe La Digue puteți sta în pensiune 2 nopti (ex. Patatran Village -mobilat corespunzător, categoria țării: 2 stele).

Ziua 5: La Digue
Bucurați-vă de peisajul paradisiac și plimbați-vă sau plimbați-vă prin păduri cu palmieri de nucă de cocos, Takamaka, fructe de pâine și migdali indieni, printre care există câteva case în stil colonial de descoperit. Timp la dispozitie. Atracția principală in La Digue, Parcul Național „L’Union Estate” (bilete la fata locului). Aici puteți afla multe despre producția de copra (pulpa din Nucă de cocos). Plajele "Anse Source d'Argent" se află, de asemenea, în Parcul Național cu formațiunile sale de granit spectaculoase, ca fiind una dintre cele mai frumoase plaje ale lumii. Plaja este înconjurată de un recif de protecție și, prin urmare, este ideala pentru snorkeling.

Ziua 6: La Digue - Mahé
După micul dejun transfer cu feribotul către Praslin și apoi transferul cu barca Cat Cocos către Mahé. Timpul pe Mahé este liber. Peisajul insulei este marcat de munții înalți și drumurile lungi de coastă. Explorați golfurile cu nisip, satele mici și jungla tropicală. Petreceți 3 nopți în casa de oaspeți in Mahe, Valmer Resort (mediu, categoria de țară: 3 Stele).

Ziua 7: Mahé
Faceti o vizită în capitala Victoria, care a păstrat farmecul timpurilor coloniale
sau petreceți o zi linistita golful Beau Vallon. Plaja este renumit pentru numeroasele sporturi nautice (contra cost).

Ziua 8: Mahé
Ați dori să faceți o mică excursie astăzi? La capătul golfului Beau Vallon porniti pe un traseus către „Anse Major – un alt golf pitoresc de-a lungul coastei. Drumetia este numai aproximativ o oră și jumătate. O mare parte din traseu trece prin poalele frumosului Parc Național „Morne Seychelles” și oferă vederi spectaculoase asupra oceanului.

Ziua 9: Mahé
După micul dejun, această călătorie se încheie. La sfârșitul șederii pe Mahé, transfer de la pensiune la Aeroportul Internațional Mahé.

Pret

1193 Euro / circuit 9 zile / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta